Nieuws

Hollandse toppers 2021
Let op! Dit artikel is al 263 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Hollandse Toppers keert in september terug in de Koepelhal: Tino Martin, John West en veel meer

Goed nieuws voor mensen die wel toe zijn aan een gezellig feestje. Hollandse Toppers keert namelijk op zaterdag 11 september terug in de Koepelhal. Gezien het programma belooft het weer één groot feest te worden.

Tijdens de editie in september betreden grote namen als Tino Martin, Samantha Steenwijk, John West en Django Wagner het podium. Maar dat is nog lang niet alles. Ook Jeffrey Heesen, Raymon Hermans, Jordy van den Boer en Frank Smeekens treden op.

Kaartverkoop garantie

De kaartverkoop van deze indoor editie van Hollandse Toppers start op donderdag 11 maart om 19:00 uur via deze website. Zorg dat je er snel bij bent zodat je niet misgrijpt. Immers hebben een hoop fans hun kaartje van 2020 laten staan voor de nieuwe editie. Dat betekent dat het feest al bijna is uitverkocht.

Wil je zeker zijn van tickets? Dat kan! Schijf je snel in via deze link en je krijgt een aparte mail met een speciale ticketshoplink zodat je eerder kaarten kunt aanschaffen dan de rest.

Hoewel de organisatie vertrouwen heeft dat er in september gefeest kan worden, denken ze graag mee in oplossingen mocht het feest niet door kunnen gaan. Mocht Hollandse Toppers niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen, dan krijgt iedereen het bedrag voor de gekochte tickets teruggestort eind september.

Meer informatie

Wil je meer weten over Hollandse Toppers? Check dan vooral de website voor alle informatie die je nodig hebt.