Nieuws

hollandse toppers
Let op! Dit artikel is al 323 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Hollandse Toppers keert met Tino Martin, John West en vele anderen terug in de Koepelhal

Liefhebbers van een leuk feestje opgelet! Op zaterdag 21 maart 2020 is de Koepelhal voor de vierde keer het decor van Hollandse Toppers; een gezellig voorjaarsmuziekevenement in Tilburg. Elk jaar is het muziekspektakel stijf uitverkocht en dit jaar is zowel de programmering als de show spectaculairder. De kaartverkoop is inmiddels begonnen. 

Tino Martin is er ook dit jaar weer bij en gaat op het moment als een speer met zijn uitverkochte concertreeksen en vele hits. “We zijn er trots op dat Tino Martin er onlangs zijn drukke agenda weer bij is. Natuurlijk zijn we ook super blij dat John West, Django Wagner, Jeffrey Heesen, Arjon Oostrom en zelfs Samantha Steenwijk weer komen optreden.” Verder kun je genieten van artiesten als Raymon Hermans, Jordy van den Boer en Frank Smeekens op het podium. DJ Max Miller draait de avond aan elkaar.

Kortom: allemaal top artiesten op de bühne en het belooft weer één gigantisch groot feest te worden. “We zijn niet alleen trots op de artiesten die we kunnen boeken, maar ook dat Hollandse Toppers wederom op één van de mooiste locaties van de stad plaats gaat vinden,” vertelt de organisatie.

Kaartverkoop

De kaartverkoop gaat als een speer. “We hebben meer kaarten verkocht dan vorig jaar in dezelfde periode. Inmiddels is ruim 60% van de kaarten verkocht. Om teleurstelling te voorkomen raden we iedereen aan om tijdig kaarten aan te schaffen.”

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website vanaf €18,- in de voorverkoop. Het evenement wordt ook dit jaar weer mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Edda Glas uit Tilburg. Meer informatie over het event kun je op de website vinden.

Reageer op dit bericht