Nieuws

hond jip leukste hond van nederland
Let op! Dit artikel is al 92 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Hond Jip uit Tilburg genomineerd voor verkiezing Leukste Hond van Nederland

Na een overweldigende aanmeldingsronde heeft honden-expert Martin Gaus zich afgelopen weekend gebogen over honderden leuke honden. Uit alle inzendingen heeft Gaus samen met een jury vijf viervoeters gekozen waarvan Jip uit Tilburg, hond van baasje Jochem, er één is!

Daarnaast zijn ook Willem uit Nijmegen, Pieter uit Hengelo, Guru uit Haarlem en Quiz uit Doenrade genomineerd. Bekijk hier foto’s van de kanshebbers.

Stemmen

Tot en met aanstaande donderdag 18 april 20.00 uur kan er gestemd worden op de leukste hond. Op vrijdag 19 april komen de vijf leukste honden naar de Radio 10-studio, waar Gerard Ekdom samen met Martin Gaus bekendmaakt welke rakker de allerleukste is. De winnende hond krijgt een heerlijk weekend weg met zijn baasje, een prachtige ‘brokaal’ en eeuwige roem. Daarnaast ontvangen alle finalisten een ‘zorg goed voor je hond’-verrassingspakket.

De Leukste Hond Verkiezing

Gerard Ekdom is gek op honden, niet voor niets heeft hij zelf thuis drie (totaal verschillende) honden. Hij vindt zijn eigen honden natuurlijk heel leuk, maar is benieuwd welke hond nou de allerleukste van heel Nederland is.
De dj vorige week over de verkiezing: “Het zal nog een hele kluif worden om uit de hond-erden aanmeldingen de juiste te weten te tackelen. Ik heb ontzettend veel zin in deze verkiezing!”

Reageer op dit bericht