Nieuws

Hoppenbrouwers Techniek
Let op! Dit artikel is al 539 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Hoppenbrouwers Techniek en VPT Versteeg bieden duurzaam gevel concept

VPT Versteeg is een innovatieve en creatieve partner van Hoppenbrouwers Techniek als het gaat om metalen gevel (cassette)systemen. Complexe paneelvormen in staal of aluminium zijn voor VPT dagelijkse kost. Samen met Hoppenbrouwers Techniek, een totaalinstallateur voor het leveren van specialistische én integrale oplossingen, bieden zij een duurzame gevel oplossing die energie oplevert.

Zonnepanelen voor gevelbekleding

Om de mogelijkheden van duurzame energieopwekking in gevels beter te benutten, leveren VPT en Hoppenbrouwers een bijdrage aan de overgang naar een energie neutraal gebouwde omgeving. Door het samenvoegen van de kennis en kunde van deze partijen zijn zij in staat je totaal te ontzorgen op het gebied van gevel en elektra. De gevel, met geïntegreerd zonnepaneel, staat momenteel als proefopstelling bij Hoppenbrouwers.

Voor meer informatie over deze oplossing kun je de ontbijtsessie op 9 of 11 mei bijwonen. Inschrijven kan via de site. Daarna zal de proefopstelling bij VPT Versteeg opgesteld worden. Deze is dan op afspraak te bezoeken.

Pilotproject gezocht

Ben je als architect of projectontwikkelaar op zoek naar een partner die gevels met zonnepanelen in huizen, kantoren, geluidschermen en overige gebouwen kan verwerken? Meldt je jezelf dan bij Hoppenbrouwers Techniek, zij zijn op zoek naar een pilotproject.

Reageer op dit bericht