Nieuws

Hoppenbrouwers
Let op! Dit artikel is al 539 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Hoppenbrouwers Techniek groeit: duizendste medewerker aangenomen

Afgelopen vrijdag 29 maart was het feest bij Hoppenbrouwers! Ze verwelkomde de duizendste medewerker, Kevin den Dobbelsteen, die flink in het zonnetje is gezet. 

Duizendste medewerker

De duizendste medewerker Kevin den Dobbelsteen heeft een warm welkom gekregen van Hoppenbrouwers. “Ik ben met open armen ontvangen bij Hoppenbrouwers. Ondanks de grootte van het bedrijf voelt het toch klein. Hier ligt een mooie uitdaging voor mij om het 1 jarige Sprinklerteam verder uit te bouwen met service en onderhoud. Ik start eerst als service monteur en groei dan door naar service-coördinator.”

Ellen Vermeer, directeur Personeel en Organisatie: “Wij zijn erg trots onze duizendste medewerker te kunnen verwelkomen. Om in te blijven spelen op veranderende klantbehoeften blijven wij investeren in het aannemen en opleiden van collega’s. Onze medewerkers zijn de belangrijkste aanjagers van ons succes. Een duizendste medewerker is een mooie mijlpaal om hier even bij stil te staan.”

Enorme groei

Hoppenbrouwers groeide van 100 naar 155 miljoen euro omzet in 2018. Een groei die is gerealiseerd door de snelgroeiende markt onder andere in duurzame energie en de toenemende vraag naar combinatieprojecten. Daarnaast heeft Hoppenbrouwers Techniek de afgelopen jaren nieuwe vestigingen in Roosendaal en Utrecht opgestart. Bedrijven zoals Elbeto techniek, Van Bon Installaties en recent Piels Technische Installaties en Baderie zijn ook aangesloten. De groei met 35% is een belangrijk fundament voor bijvoorbeeld de solide koers die het bedrijf het afgelopen jaar heeft ingezet.

Familiebedrijf

Door het werken met zelfsturende teams lukt het Hoppenbrouwers de kernwaarden van het familiebedrijf vast te houden en wordt ondernemerschap gestimuleerd. Zo ontstaan nieuwe vestigingen vanuit de ambitie van de medewerkers en worden nieuwe disciplines als Sprinklertechniek autonoom toegevoegd aan het dienstenpakket.

Landelijke dekking

De komende jaren wil Hoppenbrouwers groeien naar landelijke dekking. Hoppenbrouwers staat open voor nieuwe collega’s die groeikansen willen benutten en persoonlijke ambities waar willen maken. Kijk hier voor actuele vacatures.

Met meer dan honderd jaar ervaring en duizend werknemers is Hoppenbrouwers uitgeroeid tot een modern installatiebedrijf. In 2018 ontving het bedrijf voor haar 100 jarig jubileum zelfs een Koninklijke onderscheiding en staat het bedrijf in de top 250 groeibedrijven van NLGroeit!

Reageer op dit bericht