Hoppenbrouwers Techniek krijgt tweede vestiging in Deurne

EVB electrical systems uit Deurne gaat verder onder de vleugels van Hoppenbrouwers Techniek B.V. uit Udenhout. In 1987 startte Jos van Bussel samen met zijn vrouw Annemie, thuis in de schuur, met het maken van besturingspanelen.

EVB is inmiddels uitgegroeid tot een modern bedrijf met zo’n veertig medewerkers en een eigen productieruimte, magazijn en een kantoor. EVB electrical systems richt zich op panelenbouw, industriële automatisering en utiliteit. Ook de specialismen service, beheer, inspectie en onderhoud zijn hier ondergebracht.

Overname

Jos van Bussel: “Mijn leeftijd verplicht mij uit voorzorg na te denken over een eventuele opvolging van EVB, zodat de continuïteit in de toekomst voor medewerkers en klanten gewaarborgd blijft. Opvolging vanuit de familie bleek niet mogelijk waardoor ik op zoek ging naar een externe partij. Ik kwam in contact met Henny de Haas van Hoppenbrouwers Techniek B.V. Hij was meteen enthousiast omdat de bedrijven qua cultuur goed bij elkaar passen en hij graag een tweede vestiging wilde openen buiten de regio Tilburg. Dit geeft mij de garantie dat de medewerkers in Deurne kunnen blijven werken en dat verdere groei en ontwikkeling voor zowel EVB als Hoppenbrouwers mogelijk is. Ik blijf het aanspreekpunt als vestigingsdirecteur en zal met veel plezier werkzaam blijven voor EVB electrical systems.”

Henny de Haas: “EVB is een mooi familiebedrijf met echte vakmensen die goed bij Hoppenbrouwers passen. Ik kijk er naar uit om met Jos samen te werken en onze disciplines ook in de omgeving van Deurne op de markt aan te bieden. Voor de medewerkers van EVB verandert er niets, het biedt voor hen wel nieuwe kansen op het gebied van groei en ontwikkeling.”

Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek B.V. is een installatiebedrijf en met ruim 375 medewerkers in dienst. De medewerkers staan er op nummer één, tevreden medewerkers zorgen immers voor tevreden klanten, is de filosofie. Het bedrijf bestaat bijna 100 jaar en heeft veel ervaring in Elektrotechnische en Werktuigbouwkundige installaties, Industriële automatisering en is gespecialiseerd in beveiliging, duurzame energie, inspectie en datanetwerken.