Nieuws

kerstbomen tilburg
Let op! Dit artikel is al 55 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Horeca steunen, kerstshows & meer: 12x plekken om een kerstboom te scoren in Tilburg

De feestmaand: waarschijnlijk voor vele Tilburgers een van de favoriete maanden in het jaar. Want we gaan weer massaal de kerstboom optuigen, cadeautjes inslaan voor degene waar we van houden en lekker eten & drinken. Ben jij op zoek naar fijne plekken om een kerstboom aan te schaffen? We zetten wat goede tips voor je op een rijtje. 

Uitgelichte tips

Horeca steunen met de aankoop van een kerstboom bij Bruin Kafee

Helaas heeft de horeca vanwege de coronamaatregelen beperkte openingstijden. En dus lopen ze tijdens de belangrijkste maand van het jaar (voor de horeca) veel inkomsten mis. Daar heeft Bruin Kafee aan het Piusplein iets op verzonnen. Ze verkopen namelijk prachtige kerstbomen. En extra leuk: een gedeelte van de horecazaak hebben ze omgetoverd tot kerstwinkel. Zo kun je meteen leuke kerstinkopen voor onder de boom of als versiering voor de boom die je er net hebt aangeschaft. En nog belangrijker: je steunt dus deze horecazaak met je aankoop.

GroenRijk Tilburg

Of je nu op zoek bent naar een echte kerstboom of een neppe: bij GroenRijk Tilburg ben je aan het juiste adres. Tevens hebben ze een prachtige kerstshow samengesteld waar je de beste decoratie voor de feestdagen kunt aanschaffen. Ook hebben ze verschillende Tilburgse kerstballen in het assortiment.

Albert Heijn XL

De aankoop van een kerstboom combineren met je wekelijkse of dagelijkse boodschappen? Dat kan natuurlijk ook! Bij Albert Heijn XL verkopen ze namelijk ook kerstbomen. Ze kosten tussen de €21,99 en €24,99 en je ziet ze meteen als je de ontvangsthal van de winkel binnenstapt.

Natuurlijk Tilburg

Bij Tuincentrum Natuurlijk Tilburg koop je een echte kerstboom en geef je er één cadeau! Dit jaar schenkt Natuurlijk Tilburg voor iedere 10 echte kerstbomen die ze verkopen één aan een Tilburgs gezin dat in armoede leeft. Zo heb jij een mooie boom en doe je er een andere ook nog een plezier mee. Laat je inspireren voor een duurzame kerst en bezoek hun mooie kerstshow. Ook voor andere kerstaankopen kan je bij ze terecht. Het assortiment is erg groot dus zorg dat je ze een bezoek brengt.

Meer plekken om een kerstboom aan te schaffen

Benieuwd naar meer plekken om een kerstboom aan te schaffen? We zetten het voor je op een rijtje.

Meer informatie

Missen wij verkooppunten in dit lijstje? Stuur dan vooral een mailtje naar info@tilburg.com. Misschien voegen we ze wel toe aan het overzicht.