Nieuws

De leukste vacatures
Let op! Dit artikel is al 100 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Horecatopper(s), marketing manager en inkoper gezocht: dit zijn de leukste vacatures van deze week

De nieuwe week is begonnen en dat betekent dat het tijd is voor de leukste vacatures! Heb jij op de kermis volop lopen uitgeven en wil je geld zo snel mogelijk terugverdienen? Wij hebben ruim 250 vacatures in onze vacaturebank staan, maar we hebben de leukste vacatures vast op een rijtje gezet voor je. Wie weet zit hier jouw droombaan bij!

Werken bij Vanesch Verf

Vanesch Verf is toonaangevend in Nederland als totaalleverancier op het gebied van auto- en industriële lakken. Het doel van Vanesch Verf is om een waardevolle en betrouwbare partner te zijn voor haar opdrachtgevers. De zeer hoge servicegraad die terugkomt in een tal van aanvullende diensten is hierbij het belangrijkste speerpunt. Vanesch Verf hecht veel belang aan innovatie om haar toonaangevende positie in Nederland vast te houden en de klant optimaal van dienst te kunnen zijn. Wil jij ze hierbij helpen? Bekijk dan eens deze vacatures.

Horeca vacatures: mooR, Zjuu & Lokaal Zeven zoeken horecatoppers

mooR Wining & Dining

mooR Wining & Dining is één van de pareltjes aan de Oisterwijkse Lind. De ‘place to be’ voor mensen die alles uit het leven halen. Elke dag weer ontvangen zij je op gastvrije wijze, zodat je de tijd en alles om je heen heel even vergeet. Wil je graag werken in dit mooie restaurant? Dat kan. Ze zoeken namelijk een kok, een gastheer of gastvrouw, afwassers en bedieningspersoneel.

Zjuu

Zjuu is een gloednieuw restaurant dat neerstrijkt op de plek waar vroeger het befaamde Etenstijd zat. Zij openen de deuren medio oktober en zijn vooral gefocust op daghoreca. In hun prachtige pand is er ruimte om 75 gasten te ontvangen. Op de begane grond is er plaats voor 55 mensen. Boven beschikt de zaak over een mooie ruimte die geschikt is voor vergaderingen, private dinners en borrels, hier kunnen ze twintig mensen kwijt. Echter is hun team nog niet compleet en zoeken ze nog medewerkers in de volgende functies:

Lokaal Zeven

Met een toplocatie aan het Pieter Vreedeplein is Lokaal Zeven een restaurant dat veel gezien wordt door de bezoekers van de stad. Met een leuk terras die uitkijkt over het plein zitten ze gebakken. Binnen is de zaak ingericht als een oud klaslokaal en dit ziet er dan ook sfeervol uit. Ook kan je er top eten, alleen hebben ze daar wel een kok voor nodig en daar zijn ze hard naar op zoek!

De leukste vakantiebaantjes op een rijtje

De vakantie is weer begonnen! Dit betekent voor veel mensen lekker relaxen, genieten van de zon en misschien op vakantie. Natuurlijk moet die vakantie ook gefinancierd of terugverdient worden. Hierom hebben wij de leukste vakantiebaantjes in Tilburg en omstreken op een rijtje gezet.

Meer vacatures

Zit hier niets voor jou tussen? Gelukkig staat onze vacaturebank nog vol met vacatures in allerlei andere sectoren. En als je op de hoogte gehouden wil worden van de nieuwste vacatures, abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in: