Nieuws

Horesca smulders
Let op! Dit artikel is al 1124 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Horesca Smulders en Grolsch slaan de handen ineen

Horesca Smulders is al meer dan 50 jaar de totaalgroothandel voor horeca, werk en sport, met kennis van de lokale markt. Koninklijke Grolsch heeft een rijke historie op het gebied van het brouwen van bieren. Met deze kennis en het uitgebreide bierassortiment hopen de twee partijen ondernemers te helpen om meer rendement uit hun bieren te krijgen.

One-Stop-Shopping

Per 23 oktober 2017 zijn Grolsch en Horesca Smulders uit Goirle een samenwerking aangegaan. Horesca Smulders is een sterke familieonderneming met veel kennis en ervaring voor horeca, werk en sport. Zij staat bekend om het uitgebreide bierassortiment en de kwaliteit van haar bieren. Daarnaast kunnen ze klanten veel ondersteuning geven op het gebied van verkoop en promotie.

Mike Stoffers, Sales Manager bij Grolsch: “Met de samenwerking van Grolsch met Horesca Smulders kunnen we klanten in de regio nu ook een partner voor one-stop-shopping bieden. We zijn dan ook zeer verheugd met deze nieuwe overeenkomst. De wensen en behoeften van onze klanten en hun gasten staan centraal in alles wat we doen bij Grolsch en bij de bieren die we brouwen.“

Totaalgroothandel Horesca Smulders

De samenwerking past goed bij de veranderende vraag van horecaondernemers die naast een sterk drankenassortiment zich ook begeven in de food en non-food sector. Zowel Horesca Smulders als Koninklijke Grolsch hebben de ambitie hun marktaandeel in Brabant te vergroten. Met deze samenwerking is de basis voor een sterk fundament gelegd.

Stefan & Frank Smulders, directieleden Horesca Smulders: “Wij blijven ons vol inzetten voor een perfect bierassortiment en om innovatieve en spannende producten aan te blijven bieden. Het persoonlijke, warme en onafhankelijke karakter van onze samenwerking met klanten willen we blijven behouden. Dat geldt ook voor de samenwerkingsverbanden met overige, nationale en internationale leveranciers.”

Van fust tot krat, van blik tot beugel

Vanaf nu is het gehele assortiment van Grolsch, Kornuit, Meantime, Peroni, Grimbergen en Pilsner Urquell te bestellen bij horescasmulders.nl. Ook voor POS-materialen kun je bij Horesca Smulders terecht. Door het gebruik van POS-materiaal presenteer je je bieren op een perfecte manier en zal de verkoop van bieren nog meer gestimuleerd worden dat uiteindelijk een boost aan je omzetcijfers al geven. Of je nu één fust nodig hebt, een stapeltje viltjes, of een combinatie van meerdere producten, Horesca Smulders brengt alles bij je thuis, zonder bezorgkosten en zonder minimum orderbedrag.

Reageer op dit bericht