Nieuws

ipa bierweekend
Let op! Dit artikel is al 232 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Hot & Happening: IPA bierweekend in Tilburg met meer dan 100 IPA’s

Waarschijnlijk het hipste biertje op dit moment: de IPA oftewel Indian Pale Ale (of vrij vertaald van Engels naar Tilburgs: aai piee jeeej). Liefhebbers van dit heerlijke bier hebben een partij geluk van vrijdag 10 augustus tot en met zondag 12 augustus. Dan organiseert Biercafé Kandinsky namelijk een IPA bierweekend.

Tijdens dit bierweekend kun je meer dan 100 (!!) verschillende IPA’s, DIPA’s, BIPA’s en TIPA’s proeven. Uiteraard wordt er gezorgd voor bijpassende hapjes voor de perfecte bier-spijscombinaties. Op zondag sluit Kandinsky het weekend af met een lekkere barbecue.

IPA Bierweekend

De entree is tijdens het IPA Bierweekend helemaal gratis. Je betaalt met munten en als je wilt genieten van de afsluitende barbecue, betaal je €17,50. Dat is overigens wel een aanrader want je krijgt er twee gratis munten bij die je kunt besteden aan IPA’s.

Ook handig om te weten: de openingstijden van het IPA Bierweekend. Bij dezen!

  • Vrijdag 10 augustus 15:00 – 03:00 uur
  • Zaterdag 11 augustus 15:00 – 03:00 uur
  • Zondag 12 augustus 15:00 – 00:00 uur

Druk weekend

Hoewel het doorgaans rustig wordt in Tilburg na de Tilburgse kermis, lijkt dat dit jaar niet het geval. In hetzelfde weekend als het IPA Bierweekend wordt namelijk ook food truck festival Bumperkluiven georganiseerd. Ook Willem II trapt die dag het seizoen af met een thuiswedstrijd tegen VVV Venlo. Leuk om deze uitstapjes te combineren dus!

Reageer op dit bericht