Nieuws

Stadscamping Tilburg
Let op! Dit artikel is al 97 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Hotdog liefhebbers opgelet: vanaf nu kun je overnachten in een Hotdogkar bij Stadscamping Tilburg

Een Hotdogkar? Jazeker. Stadscamping Tilburg – gelegen in het Spoorpark – is een super toffe samenwerking gestart met hotdogbar Dwars aan de Korvelseweg. De Hotdogkar is een retro Volkswagen T3 busje, met opgemaakt tweepersoonsbed. In de camper vind je een campingtafeltje, twee klapstoeltjes en een kastje met camping servies voor twee. En niet te missen: een blik knakworsten! Deze staan netjes voor je klaar inclusief gasbrandertje en pan om ze op te warmen. 

Oorspronkelijk was het de bedoeling om met dit oude Volkswagenbusje langs festivals en evenementen te gaan om daar de heerlijke hotdogs van Dwars aan de man te brengen. Helaas gaat dat nu niet meer. Daarom is Dieuwertje Vorstenbosch van Dwars superblij dat ze op deze manier de Hotdogkar toch kan gebruiken. Vanwege de coronapandemie was de Hotdogkar in april 2020 al tijdelijk ingezet als hondenuitlaatservice, later werd besloten het busje om te bouwen tot kampeerbusje.

“Het busje staat veel te vaak ongebruikt op onze kampeerplaats en het leek ons leuk om ’t in samenwerking met de stadscamping te verhuren aan campinggasten. Omdat het een hotdogkar is doen we er voor de gasten een blik knakworsten bij om zelf op te warmen op het Action camping gasstel,” aldus Dieuwertje met een knipoog.

Reserveer jouw plekje

De eerste 5 gasten die de Hotdogkar reserveren krijgen een gratis hotdog van Dwars (bezorgd op de camping, één hotdog per persoon) en een blikje Kraftbier (of fris) aangeboden door de Stadscamping. Meer informatie en reserveren? Kijk dan op deze website.

Meer over Dwars

Dwars is sinds september 2017 gevestigd in een oud-slagerspand op de hoek van de Korvelseweg en de Korveldwarsstraat. Dieuwertje is eigenaar van de hotdogbar. Ruby Droppert is haar compagnon voor de Hotdogkar die op festivals en bedrijfsevents dienst doet als foodtruck. Dwars maakt hotdogs met als basis vers Turks brood van buurman Hicret, een worst met een grove structuur en lekkere bite afgemaakt met overheerlijke toppings die aansluiten bij de smaak van de worsten. Van alle hotdogs is ook een vegetarische variant verkrijgbaar.