Nieuws

pieter vreedeplein
Let op! Dit artikel is al 1560 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Hudson’s Bay opent op 21 september, feestelijke opening op 30 september

Hudson’s Bay heeft zojuist de openingsdata van de Nederlandse winkels aangekondigd. Het Canadese warenhuis opent op donderdag 21 september de deuren tussen de Heuvelstraat, het Pieter Vreedeplein en de nieuwe Frederikstraat. De opening wordt op zaterdag 30 september feestelijk gevierd.

Foto: Corné Hannink

Daarmee is Tilburg samen met Den Bosch de laatste stad waar Hudson’s Bay voorlopig opent. Amsterdam heeft de primeur met de openingsdatum van 5 september.

Mega operatie

In het afgelopen jaar hebben de HBC-teams hard gewerkt aan de nieuwe Hudson’s Bay warenhuizen, die met een geheel eigen karakter en belevenis zijn toegespitst op de Nederlandse markt. Met de afronding van het werk van alle architecten, interieurdesigners, timmermannen, metselaars, schilders en stukadoors, zijn de compleet gerenoveerde en vernieuwde panden bijna klaar voor de ontvangst van haar gasten.

Wolfgang Link, CEO, HBC Europa: “We kijken er naar uit om de nieuwe Hudson’s Bay en Saks OFF 5TH winkels aan Nederland te laten zien. Vanaf dag één zijn we toegewijd aan de Nederlandse markt en waarderen we de enorme steun en het enthousiasme waarmee we door het Nederlandse publiek zijn ontvangen. Terwijl HBC haar groeiplannen verder doorzet, kijken we ernaar uit de eerste Nederlandse gasten in onze winkels te verwelkomen.”

Over Hudson’s Bay

Voor het eerst sinds de start van Hudson’s Bay, vestigt het warenhuis zich buiten de landsgrenzen van Canada, met 10 nieuwe winkels in Nederland in 2017, en een online shopping omgeving op hudsonsbay.nl. Met een geheel eigen karakter en belevenis is het concept toegespitst op de Nederlandse markt. Hudson’s Bay staat voor kwaliteit, service en stijl. De warenhuizen bieden een assortiment van fashion, beauty, lifestyle & home, vormgegeven door exclusieve merken en populaire ontwerpers. Daarnaast biedt Hudson’s Bay haar gasten ook exclusieve food concepten.

Reageer op dit bericht