IJshockeyers gezocht voor de 50+ groep van The Rusty Ducks

IJshockeyclub The Rubber Ducks, opgericht in 1994,viert dit jaar haar 20 jarig bestaan. Een unieke groep omdat het recreatieve aspect voorop staat. De wil om te winnen, plezier en ontspanning staan bij The Rusty Ducks centraal.

Omdat van deze club geen oud ijshockeyers deel uitmaken is de wil om het spel te leren erg groot. Onder leiding van de coach, wordt het team getraind met aandacht voor zowel tactiek als techniek maar bovenal plezier. Het team is een zeer gevarieerd gezelschap qua leeftijd, geslacht en ervaring. De leden variëren van 18 tot 60 jaar met 1 dame in ons midden. Sommigen hebben slechts 1 jaar ervaring en enkele 15 jaar.

Momenteel zijn ze aan het voorbereiden om de groep The Rubber Ducks uit te breiden. Het idee is om in seizoen 2014-2015 te starten met een 50+ groep “The Rusty Ducks“.

Om dit idee waar te maken zijn ze op zoek naar 50+ oud (recreatie) ijshockeyers en /of liefhebbers. Om één keer in de week gewoon lekker bezig te zijn op het ijs, geen competitie, geen wedstrijden.  Meer informatie klik hier

Heb je interesse, wil je je aanmelden of vragen stuur dan een e-mail naar secretariaat@rubberducks.nl of kijk op www.rubberducks.nl