Nieuws

italo
Let op! Dit artikel is al 1445 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Winteropening Intermezzo: verse oliebollen, wafels en winterse ijssmaken

Ook zo getreurd dat Intermezzo in de winter gesloten is? Dan hebben we goed nieuws, op 22, 23 en 24 december houden ze weer een korte winteropening. Ze nemen daarna een korte pauze tijdens de kerstdagen, om vervolgens op 29, 30 en 31 december weer te openen met het winterassortiment. 

Het assortiment bestaat onder andere uit winterse ijssmaken, oliebollen en wafels. Denk bij winterse ijssmaken aan hazelnoot, oreo, kinder bueno, bastogne en klassiekers als vanille, stracciatella en chocolade. Ook de ijsmacarons, ijssmaken op waterbasis en suikervrije varianten zijn weer verkrijgbaar. Net als het ijs, worden ook de oliebollen, wafels, berlinerbollen en appelbeignets zelf gemaakt.

Praktische info over de winteropening

Wil je zeker zijn dat je bestelling snel klaar staat? Vul dan alvast de bestellijst in op de site. Alleen de vestiging op de Heuvelring 31 is trouwens bij geopend in de winter. Ze zijn geopend van 12:00 tot 18:00 uur. En voor wie nu al zin heeft in de zomer: allebei de vestigingen gaan weer open op donderdag 1 maart.

Onze tip: check ook eens de prijsvraag van Intermezzo, we geven namelijk drie keer een literbak ijs weg!

Reageer op dit bericht