Nieuws

italo
Let op! Dit artikel is al 412 dagen oud en wellicht niet meer relevant

IJsliefhebbers opgelet: Intermezzo na deze week in winterslaap

Genieten van een bakje met yoghurt/kers, een heerlijke milkshake of een complete ijscoupe van Intermezzo? Dat kan deze week nog! Na zondagavond 29 oktober gaat de populairste ijsmaker van Tilburg namelijk dicht. Permanent? Natuurlijk niet! Op 1 maart 2018 is iedereen weer welkom om te genieten van heerlijke ijsjes. 

Een verdiende winterbreak voor Intermezzo! Afgelopen jaar opende het ijs imperium een tweede vestiging aan de Heuvelring. Zeer knap als je beseft dat beide zaken nog geen tweehonderd meter van elkaar zijn verwijderd. Toch was er markt voor een tweede vestiging van Intermezzo. Bij mooi weer stonden er namelijk bij beide vestigingen rijen.

Nog eventjes genieten

Wil jij nog genieten van een ijsje voordat het maart 2018 is? Dan kun je nog de hele week tussen 12:00 – 22:00 uur terecht bij de ambachtelijke ijssalon van Raymond en Tessa Heijnekamp. Voor de smaken ijs die ze verkopen kun je het beste eventjes de website van Intermezzo bekijken. Inslaan voor in de winter? Uiteraard zijn de literbakken ijs ook nog deze weer te krijgen.

Reageer op dit bericht