IMAX Marathon Avengers een groot succes voor Pathé

Pathé giftcard

Op dinsdag 21 april was de marathon van Avengers. Tijdens deze marathon werden de 2 films vertoont, eerst deel 1 en toen de klok 12 uur sloeg deel 2: Avengers Age Of Ultron. Beide films werden in IMAX vertoont. ‘Nachtpremières zijn de beste filmervaringen!’ werd vanuit de bezoekers gezegd. Een volle zaal met tevreden bezoekers die pas rond 3 uur ‘s nachts naar huis gingen hebben genoten van de marathon.

Bij binnenkomst stond Black Widow, een van de karakters uit Avengers, te wachten op je en mocht je met haar op de foto. Een paar bezoekers waren zelf ook verkleed, zo was het Avengers team bijna compleet. Tijdens de pauze tussen de films werden mooie prijzen uitgereikt aan de bezoekers met de mooiste outfits aan, waaronder 2 vrijkaarten en een Avengers T-shirt.

Avengers Age Of Ultron draait nog steeds in IMAX en is hier ook een perfecte film voor. Je zit in de film en je voelt het lijkt net of je zelf ook een Avenger bent. Wil je een keer de IMAX beleving ervaren? Kom dan naar Avengers bij Pathé Tilburg!