Inloopavond vrijwilligerswerk in wijkcentrum Heyhoef

Gewoon omdat u het leuk vindt om anderen te helpen. Om werkervaring op te doen. Om nieuwe mensen te ontmoeten of om uw talenten te ontplooien. Er zijn 1001 redenen om als vrijwilliger aan de slag te gaan. Wat is uw motivatie? ContourdeTwern gaat hierover graag met u in gesprek tijdens de inloopavond voor vrijwilligerswerk in wijkcentrum Heyhoef op maandag 9 februari.

ContourdeTwern helpt u op weg als u wilt weten of vrijwilligerswerk iets voor u is of als u be-nieuwd bent naar de mogelijkheden om uw steentje bij te dragen aan onze samenleving. Bent u al vrijwilliger en hebt u een vraag? Of kan uw organisatie ondersteuning gebruiken bij het plaatsen van een vrijwilligersvacature in de digitale vacaturebank? Ook dan bent u van harte welkom op de inloopavond.

Er zijn 1001 redenen om als vrijwilliger aan de slag te gaan

Kom kennismaken en laat u verrassen. Onder het genot van een kopje koffie gaan de medewer-kers van ContourdeTwern graag met u in gesprek. De avond duurt van 18.00 – 20.30 uur en is in wijkcentrum Heyhoef aan de Kerkenbosplaats 1 in de Reeshof. Om 18.30 en 19.30 uur zijn er korte interessante presentaties. Aanmelden voor de avond is niet nodig.