Nieuws

MeiMarkt
Let op! Dit artikel is al 857 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Inschrijving MeiMarkt 2016 begonnen

Heb jij op zolder nog een hoop spullen liggen die je graag wilt verkopen, ligt de garage vol met spullen waar je geen gebruik van maakt en hou je van gezelligheid? Dan is het aan te raden om de hele inboedel mee te nemen naar de MeiMarkt. Wil jij je spullen verkopen op één van de leukste evenementen van Tilburg? De inschrijving is nu begonnen. 

MeiMarkt 2016

Vanaf €40,- huur jij al een kraam voor het evenement dat duurt van 14 tot en met 15 mei. Deze enige particulier georganiseerde nachtelijke rommelmarkt van Nederland trekt jaarlijks zo’n 110.000 bezoekers en staart garant voor gezelligheid. Voor kinderen (die niet de hele nacht doorhalen) wordt op zondag 15 mei een speciale kindermèrt georganiseerd. Vanaf 8.00 uur is D’n Heuvel het terrein voor kinderen tot 12 jaar.

Bekijk hieronder de plattegrond van de MeiMarkt.

Overzicht_MeiMarkt_2015

Horeca mag open blijven

Het Brabants Dagblad maakte eerder al bekend dat de horeca de klok rond open mag blijven. De horeca van de binnenstad is daar content mee, de organisatie van de MeiMarkt wat minder. Horecagelegenheden in de Tilburgse binnenstad hoeven tijdens de MeiMarkt niet te sluiten. Dit betekent dat de verplichte sluitingstijd van 04:00 uur niet van toepassing is tijdens de nacht van zaterdag 14 op zondag 15 mei. Uiteraard mogen kroeguitbaters zelf weten of ze gebruik maken van de mogelijkheid om open te blijven.

De Korte Heuvel maakte eerder al bekend gebruik te maken van de versoepelde openingstijden en met een leuke actie te komen. Later meer!

Reageer op dit bericht