Inschrijving Tilburg Ten Miles van start

De inschrijving voor het hardloopfeest Tilburg Ten Miles op zondag 7 september 2014 is van start gegaan. Tot 8 augustus kan worden vooringeschreven. Op de site www.tilburgtenmiles.nl zijn een aantal aanbiedingen te zien waarmee voordelig kan worden aangemeld.

Inschrijven is mogelijk voor alle onderdelen van minirun tot en met de 10 mijl. Zowel voor wedstrijdatleten als recreanten. De onderdelen minirun (200), voor de allerkleinsten, familyrun (1500) voor de jeugd al dan niet met ouders/begeleiders en voor de Tilburg Ladies Run 10 K (maximaal 1500 deelneemsters) hebben limieten wat betreft het aantal deelnemers. De inschrijving voor de Fujifilm Businessrun en start komend weekeinde en de verkoop van de wandelkaarten volgt medio juni.

Nieuw dit jaar is natuurlijk de verplaatsing van start en finish naar de spoorzone, de Burgemeester Brokxlaan. Daar worden de Koepelhal en de Wagenmakerij ingericht voor de ontvangst van de deelnemers. Nieuw is ook de mogelijkheid om direct na afloop je naam, afstand en tijd op je medaille te laten graveren. Kosten daarvoor zijn 5 euro. En vanzelfsprekend is er weer het fraaie dryfit TTM shirt 2014.

Er is deels ook een nieuw parcours, maar dat voert traditiegetrouw door het centrum en enkele fraai versierde wijken. Van Armhoefse Akkers tot Zorgvlied wacht de deelnemers weer een heus hardloop(volks)feest! Zorg dat je er bij bent.