Nieuws

Tweede Tilburgse Kermisrun
Let op! Dit artikel is al 551 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Inschrijving tweede Tilburgse Kermisrun geopend

Het kon niet anders of de zeer enthousiaste reacties op de eerste editie in 2018 moesten tot een vervolg leiden. Op zaterdag 20 juli, de eerste zaterdag van de Tilburgse Kermis, keert het populaire evenement terug met een vernieuwd parcours. De binnenstad van Tilburg en het terrein van de Tilburgse Kermis vormen opnieuw het decor van dit spectaculaire evenement. De inschrijving voor de tweede editie is vanaf vandaag geopend.

Er is plaats voor 1.200 deelnemers die de mogelijkheid krijgen om te kiezen tussen een parcours van 5 km of 10 km. Een aantal bekende locaties, maar ook heel wat bijzondere kermisattracties zullen in het parcours worden opgenomen. De eerste spraakmakende locaties zijn Zorgcentrum Zwijsen, waar de bewoners voor een enthousiaste ontvangst zorgen en bioscoop Pathé, waar een verrassing voor de deelnemers staat te wachten.
Welke attracties en gebouwen nog meer meedoen, wordt in de loop van de komende maanden duidelijk. De organisatie doet er alles aan om te zorgen dat er weer een dozijn kermisattracties beschikbaar zullen zijn. Het evenement is uniek, want er is geen enkel loopevenement waarbij de deelnemers door attracties lopen.

Gratis Tilburgse Kermisrun t-shirt

De gemeente Tilburg zet zich in voor de Global Goals: Tilburg4GlobalGoals. In dat kader krijgen alle deelnemers die zich de komende weken inschrijven het speciale t-shirt gratis. Tijdens het inschrijven dienen de deelnemers hun maat op te geven, waarna het t-shirt op de dag van het evenement op te halen is.

Stichting Semmy

Stichting Semmy is het goede doel van de tweede Tilburgse Kermisrun. De stichting heeft als doel om de levensverwachting en uiteindelijk de overlevingskansen van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker te vergroten. Deelnemers kunnen er in het inschrijfformulier voor kiezen om geld te doneren.

Inschrijven

Vanaf woensdag 20 maart is het mogelijk om je in te schrijven voor de tweede Tilburgse Kermisrun via de website van de Tilburgse kermis.

Reageer op dit bericht