Nieuws

instameet
Let op! Dit artikel is al 733 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Citymarketing Tilburg organiseert InstaMeet op Tilburgse Kermis

Ook komend jaar organiseert Citymarketing Tilburg samen met Anne Travel Foodie en Merel-Pics een InstaMeet op de Tilburgse kermis. Instagrammers worden getrakteerd op twee fotografie workshops en mogen daarna de kermis op om de opgedane kennis toe te passen. Van elke deelnemers wordt de mooiste foto geprint en tentoongesteld. De InstaMeet staat op donderdag 26 juli op het programma.

Foto: InstaMeet vorig jaar

De Tilburgse kermis is de grootste kermis in de BeNeLux en een prachtige locatie om mooie Instagram foto’s te maken. De InstaMeet is voor iedereen die meer wil leren over fotografie, mede-Instagrammers wil ontmoeten en mooie foto’s wil schieten op de Tilburgse kermis. Instagrammers kunnen ook mooie prijzen winnen. In de categorie ‘food’ krijgt de winnaar een compleet diner voor twee personen en in de categorie ‘portret’ krijg je een gave fotografieprijs. De mooiste foto van iedere deelnemer wordt tentoongesteld vanaf zaterdag 28 juli aan de Heuvelring, midden op het kermisterrein.

Zo ziet de InstaMeet eruit:

  • Binnenkomst met een hapje en een drankje bij Hotel Mercure
  • Workshop foodfotografie van Anne Travel Foodie
  • Workshop portretfotografie van Merel-Pics
  • Foto’s maken op de Tilburgse kermis
  • Inleveren van de foto’s en kans maken op één van de prijzen

Meedoen?

Dat kan! Stuur een mailtje naar ben.smit@marketingtilburg.nl om je aan te melden. Wees er snel bij want er kunnen slechts dertig mensen meedoen en vorig jaar zat de InstaMeet helemaal vol. Meedoen kan als:

  • Je een openbaar Instagram profiel hebt
  • Je beschikbaar bent op donderdag 26 juli van 17:00 – 21:00 uur
  • Je bereid bent om je foto’s op Instagram te delen met #InstaMeetTK

Je hoeft niet met een spiegelreflexcamera foto’s te maken, je mag ook gewoon met je smartphone foto’s maken. Deelname is gratis voor Instagrammers met meer dan 1.000 volgers, anders zijn de kosten €15,-.

Alles over Kermis Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, alle attracties, de mooiste foto’s en alle praktische info over de Tilburgse Kermis:

Reageer op dit bericht