Nieuws

Let op! Dit artikel is al 466 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Interieurwinkel CASA opent deze week in de Tilburgse binnenstad

Interieurwinkelketen CASA opent op 14 juli 2018 de deuren in Tilburg. De internationale winkelketen met zo’n 500 vestigingen in negen Europese landen, zet daarbij de opmars van de keten in Nederland voort.

De nieuwste Nederlandse CASA shop is gevestigd aan het Pieter Vreedeplein. Het pand onderging de afgelopen weken een uitgebreide make-over, met als resultaat een industriële look, volledig in lijn met het vernieuwde concept van de winkel.

casa

Alles voor in huis

Bij CASA komt het thuisgevoel op de eerste plaats. Met een kwalitatief aanbod aan decoratieve en functionele interieurartikelen willen ze klanten meer laten genieten van het leven thuis. De winkel is zo ingedeeld dat de klant op ontdekking gaat door verschillende werelden: Tafel, Keuken, Tafel- en keukentextiel, Badkamer & opbergen, Interieur & decoratie, Seizoenen. Interieurtrends worden op de voet gevolgd. Om het assortiment verrassend en inspirerend te houden, worden er elk seizoen 3 frisse stijlen gepresenteerd.

De opening van de winkel in Tilburg volgt in de nationale uitrol van CASA in Nederland. De eerste 50 winkels worden nog voor het einde van dit jaar in Nederland geopend. Voor de zomer van 2019 volgen de overige winkels.

Reageer op dit bericht