Nieuws

140858_proti.jpg
Let op! Dit artikel is al 2811 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Internationale prijs voor Tilburgs bedrijf Proti Concepts

Proti Concepts bv – een 100% dochteronderneming van Provecho Beheer bv – heeft op zondag 5 september 2010 – voor de tweede keer de eerste prijs gewonnen bij een internationale wedstrijd voor sponsorwerving.

Dit jaar werd de prijs uitgereikt door de heer Sandro Rosell, voorzitter van de voetbalclub FC Barcelona. Naast FC Barcelona waren o.a. Real Madrid, Sevilla en Real Mallorca de opdrachtgevers.
Een onafhankelijk jury beoordeelde enerzijds het binnengehaalde sponsorbedrag en anderzijds de wijze waarop de ruim 100 sportmarketingbureaus te werk gingen.

Proti Concepts bv was de enige kandidaat die Nederland vertegenwoordigde en nam het op tegen toonaangevende sportmarketingbureaus uit Spanje, Duitsland en Engeland.

In Spanje werd het zelf ontwikkelde marketingconcept ‘sponsorwerving’ door de jury beloond met de volgende cijfers: driemaal een negen en driemaal een tien!

Zeer sterk vond de jury dat het concept ‘sponsorwerving’ naast allerlei verschillende sporten ook voor de charitatieve markt ingezet wordt.

Reageer op dit bericht