Introductie nieuwe webshop Foto Jans

Ongeveer 2,5 jaar geleden heeft Foto Jans een andere weg ingeslagen door de introductie van de nieuwe webshop en het aanpassen van de manier van verkoop. 

Op dit moment is ervoor gekozen om het prijsniveau aanzienlijk naar beneden bij te stellen, waardoor er zeer scherpe, concurrerende prijzen te bieden zijn over het totale assortiment. Daarnaast heeft Foto Jans een uniek PlusPakket geïntroduceerd waardoor u het maximale uit uw camera kunt halen.

Wat is veranderd?
Nu, na 2,5 jaar, kan er gezegd worden dat het een groot succes is geweest en heeft Foto Jans de afgelopen tijd hard gewerkt aan de volgende stap. Een nieuwe webshop! Vandaag de dag worden technieken namelijk snel opgevolgd en daarom is er gekozen voor een webshop die gemakkelijker aan te passen is op basis van de wensen en eisen van de klant. Daarnaast wordt tegenwoordig steeds meer gebruik gemaakt van tablets en smartphones. Ook daarmee is rekening gehouden en de nieuwe webshop is daar dan ook op voorbereid. Zo kunt u dus op ieder moment en op ieder apparaat de webshop van Foto jans bezoeken en lekker rondneuzen in het assortiment van foto- en videoapparatuur.

Actiecode
Met de (her) introductie van de webshop wil Foto Jans u uiteraard ook laten profiteren! Daarom ontvang jij op alle bestellingen via de webshop €5,- korting. Daarvoor dien je de couponcode: nieuw in te voeren in de winkelwagen. Deze actie is geldig t/m 30 april 2015.

Bekijk nu de webshop van Foto Jans!