Nieuws

tonny's rijdende winkel
Let op! Dit artikel is al 230 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Inzamelingsactie Tonny’s rijdende Winkel krijgt vervolg in Euroscoop

Op vrijdag 20 december was het een gezellige drukte in Theater De Boemel tijdens het benefietconcert voor Tonneke’s rijdende winkel. Het publiek werd getrakteerd op een gezellige avond met een gevarieerd programma. De teller passeerde gestaag de stand van €17.500,- en Tonneke werd verrast met de komst van documentairemaker Max Ploeg met prachtig nieuws.

Docu in Euroscoop

De succesvolle inzamelingsactie krijgt namelijk een spectaculair vervolg met de komst van de veelbesproken documentaire van Max naar Tilburg. Op zaterdag 28 december is het al zover en is deze indrukwekkende documentaire eenmalig te zien in onze Euroscoop met een speciale voorstelling om 14.00 uur,  De volledige opbrengst komt ten goede aan de actie van Tonneke’s rijdende winkel. Mis dit dus niet en komt allen!

De laatste der Mohikanen

Max maakte de documentaire over Tonneke “De laatste der Mohikanen” met haar rijdende winkel als afstudeeropdracht en werd daarmee genomineerd op het Internationaal Documentaire Festival  in Amsterdam. Tonneke haalde hiermee de landelijke pers en kwam op TV bij Pauw en De nieuwe Maan. Nu is de film exclusief in Tilburg te zien. Mis deze speciale voorstelling niet en maak er een kerstuitje van voor het hele gezin voor dit unieke Tilburgse goede doel. Kijk hier voor kaarten en meer informatie.

Als je niet kunt, roepen we je op, afhankelijk van wat je kunt missen, toch een bijdrage te doen voor de inzamelingsactie op rekeningnummer NL76RABO0191222062 ten name van Buro Bilan die de financiën behartigt, alle kleine beetjes helpen.

Reageer op dit bericht