Nieuws

Iris’ Wijsje
Let op! Dit artikel is al 989 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Iris’ Wijsje zoekt vrijwillige gidsen en locatiemanagers

Iris’ Wijsje is op zoek naar drie gidsen en twee locatiemanagers op vrijwillige basis. Ben jij sociaal en ga jij makkelijk gesprekken aan met mensen die je niet kent? Dan is dit echt iets voor jou!

Over de rondleiding van Iris’ Wijsje

Op 22 juni 2017 neemt Iris’ Wijsje je voor het eerst mee langs de verborgen schatten in het centrum van Tilburg, vanuit Paradox. Op bijzondere locaties waar je niet snel een optreden zou verwachten, presenteren zich verrassende acts zoals muziek, dans, theater en poëzie.

Het (her)ontdekken van de verborgen schatten van Tilburg staat centraal. In Paradox, is er een toepasselijk eindfeest. Deze nieuwe, unieke ervaring is anders dan alle andere en belooft onvergetelijk te worden voor een ieder die Tilburg lief is of juist onbekend.

Gids:

Als gids voor Iris’ Wijsje heb je een belangrijke invloed op hoe mensen de avond beleven. Uiteraard zijn de locaties en acts ook belangrijk, maar als gids ‘maak of kraak’ je de avond pas echt. Daarom zijn ze altijd op zoek naar mensen die het echt vanuit hun tenen leuk lijkt om anderen zo’n mooie avond te bezorgen. En het is handig als jij de volgende dingen in huis hebt:

  • Je bent sociaal, hebt aandacht voor de mensen in je groep en knoopt bijvoorbeeld gemakkelijk een gesprekje aan met mensen die je niet kent;
  • Je snapt het belang van een positieve groepsdynamiek en waar je kunt, probeer je dit te sturen en te stimuleren;
  • Je bent iemand die graag op tijd is en kunt dus ook goed rekening houden met het strakke tijdsschema van een Wijsje zonder in de stress te schieten;
  • Het is handig als je ervaring hebt met het leiden van groepen;
  • En dat je wat ervaring hebt in multitasken.

Locatiemanager:

De locatiemanager is de persoon die tijdens een Wijsje een locatie beheert en contact heeft met de act die op die locatie speelt. Je zorgt ervoor dat je de groepjes ontvangt, wegwijs maakt en waar nodig wat over de locatie vertelt. Je houdt de tijd in de gaten zodat het tijdsschema niet in de war loopt en zorgt ervoor dat het voor iedereen duidelijk is waar ze evt. drankjes kunnen kopen. Een onmisbare functie dus! Welke dingen zijn handig om als locatiemanager te beheersen:

  • Ervaring als vrijwilliger of organisator van evenementen is handig;
  • Je kunt zelfstandig werken en bent proactief (je checkt bijvoorbeeld regelmatig of er nog iets is wat je kunt doen);
  • Je bent sociaal en vindt het leuk om een praatje te maken met de artiesten en met de groepjes en gidsen die binnen komen;
  • Je denkt in oplossingen en probeert rekening te houden met de wensen van de locatie eigenaar, band en de organisatie;
  • Je bent communicatief, mocht er zich een probleem voordoen, dan overleg je dit met de organisatie, de act of de eigenaar van de locatie.

Interesse?

Op 22 juni, 16.30 uur is het verzamelen voor Paradox (voor avondeten wordt gezorgd) Rond 22.30 is het afgelopen. Je krijgt een VVV bon, 3 consumptiebonnen voor tijdens het event en bent natuurlijk van harte welkom op het eindfeest in Paradox. Mail naar: iris.siemons@gmail.com

Reageer op dit bericht