Nieuws

Support Cast
Let op! Dit artikel is al 66 dagen oud en wellicht niet meer relevant

IT-Support lanceert Support Cast: alles over ontwikkelingen in IT-land

Podcasts, ze schieten tegenwoordig als paddenstoelen uit de grond. Het is de ideale manier om kennis over te dragen; allerlei onderwerpen worden besproken en iedereen kan ze luisteren waar en wanneer ze maar willen. IT Support Groep heeft sinds kort ook haar eigen podcast: IT Support Cast. In deze podcast word je op een begrijpelijke manier bijgepraat over de ontwikkelingen in IT-land. Én krijg je praktische tips over hoe jij je IT nog beter kunt regelen.

Vaste gasten in de IT Support Cast zijn Joost Merkx en de host Robbert-Jan van Ijzendoorn. Elke aflevering schuift er naast hen nog een expert aan die alles weet te vertellen over diverse ontwerpen uit ICT-land. 

Leerzame podcast

De eerste drie afleveringen staan in het teken van de veiligheid. Zo spreken ze over het belang van wachtwoorden, veiligheid van data, het belang van back-ups en antivirus software. Aflevering 4 en 5 gaan over de cloud: wat is de cloud, hoe werk je in de cloud of welk platform kies je. In aflevering 6 bespreken Joost en Robbert-Jan de moderne werkplek in de cloud.

Elke drie weken komt er een nieuwe aflevering online. Deze kun je luisteren via Spotify of jouw favoriete podcast-app. De onderwerpen zijn niet alleen leerzaam voor ondernemer, maar voor mensen die nog meer willen weten over IT is de IT Support Cast een echte aanrader!