Nieuws

Jack Buckens
Let op! Dit artikel is al 271 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Jack Buckens lid raad van commissarissen Rabobank Tilburg en omstreken

Jack Buckens is op 13 juni 2017 door de ledenraad van Rabobank Tilburg en omstreken benoemd tot lid van de raad van commissarissen. De benoeming gaat per 1 juli 2017 in. 

Een aanwinst

“Rabobank is blij met de komst van Jack Buckens, een aanwinst voor het team. Jack kent de bank goed, heeft veel bestuurlijke- en toezichthoudende ervaring en heeft een uitstekend netwerk in en rond Tilburg”, aldus Ton Horn, voorzitter van de raad van commissarissen.

Wie is Jack Buckens?

Jack studeerde Wiskunde en Informatica aan de TU Eindhoven en later Actuariële Wetenschappen en Econometrie aan de VU en UvA. Aan de Universiteit van Tilburg/TIAS voltooide hij de opleiding Financieel Economisch Management. Hij startte zijn loopbaan bij Nationale Nederlanden. In 1990 maakte hij de overstap naar Interpolis / Achmea waar hij diverse directiefuncties vervulde. Van 2010 tot 2016 was hij CEO van Interpolis. Daarnaast vervulde hij talloze nevenfuncties in binnen- en buitenland. Op dit moment is hij nog voorzitter van de raad van commissarissen van Willem II, lid van het bestuur Vrienden Nieuwbouw Kompaan en de Bocht en voorzitter van de raad van toezicht van Theaters Tilburg.

Jack Buckens vult de vacature in die ontstaat door het vertrek van Corien Prins. Zij is per 1 april 2017 benoemd tot voorzitter van de Wetenschappelijke Raad voor Regeringsbeleid.

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen van Rabobank Tilburg en omstreken bestaat per 1 juli 2017 uit de volgende personen:

  • de heer drs. P.H.A. (Ton) Horn, voorzitter
  • de heer ir.drs. J.M. (Jack) Buckens MFE
  • de heer F.F.J.M. (Florent) Claassen, vice-voorzitter
  • mevrouw mr. J.L.P. (Joyce) Heuts
  • de heer drs. G.L.W. (Gief) van Schijndel

Reageer op dit bericht