Jantje Beton en Broodje Jantje slaan handen ineen

Tijdens de Tilburgse Kermis was er voor de gelegenheid een speciaal Broodje Jantje met Joppiesaus in het leven geroepen: Broodje Jantje Beton. Van ieder verkocht broodje ging 25 cent naar de het project “Speelwijk Stokhasselt” van Jantje Beton. Op woensdag 10 augustus nam projectleider Joost Vonk, van Jantje Beton de cheque à € 250,00 in ontvangst.

Een duurzame samenwerking
“Deze eerste cheque is slechts een symbolisch begin van een vruchtbare samenwerking. Tijdens de Tilburgse kermis verkochten we bijna 1000 Broodjes Jantje Beton. We vonden dit initiatief zo leuk dat we ermee door gaan! Het bedrag dat we hiermee voor Jantje Beton kunnen inzamelen zal dus alleen maar verder groeien. Van ieder Broodje Jantje Beton met frisse Joppiesaus gaat nog steeds 25 cent naar Jantje Beton en in het bijzonder het speelproject in Stokhasselt. Broodje Jantje is een Typisch Tilburgse lekkernij, dus willen we eraan bijdragen de kinderen uit onze stad – onze toekomstige ambassadeurs – een mooie speelplek te geven” aldus Erik Smulders, manager van Broodje Jantje.

Jantje Beton ontwikkelt met het project “Speelwijk Stokhasselt” een speelnetwerk met verschillende speelroutes en speelplekken in Stokhasselt, zodat kinderen in hun eigen buurt vrij en avontuurlijk buiten kunnen spelen in een schone en veilige omgeving.

Wat is Broodje Jantje Beton?
“Het originele Broodje Jantje is een Jantje burger op een zacht wit bolletje, met gebakken uien én een pittige tomatensaus. Broodje Jantje Beton heeft een frisse Joppiesaus, een zeer geslaagde combi.”

Meer informatie op www.broodjejantje.nl en www.jantjebeton.nl
Meer info over Speelwijk Stokhasselt op www.jantjebeton.nl/wat-doen-we/speelwijken/tilburg-stokhasselt/