Nieuws

park centraal
Let op! Dit artikel is al 102 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Jaren ’30 woonwijk Park Centraal nadert voltooiing: nog aantal huizen te koop

Aan de uiterste westrand van Tilburg vind je Park Centraal: een fijne kindvriendelijke nieuwbouwwijk volledig in de jaren ’30 stijl. De wijk wordt in het derde kwartaal van 2021 volledig opgeleverd en er zijn nog een aantal huizen te koop.

Want hoewel fase 1, 2 & 3 volledig zijn opgeleverd en fase 4 & 5 in aanbouw zijn, moet de bouw van fase 6 nog beginnen. De bouw start in juli 2020 en de oplevering van deze fase staat gepland voor het derde kwartaal van 2021. Heb jij interesse om in één van de ruime woningen in Park Centraal te wonen? Er zijn zowel in fase 5 als fase 6 nog woningen te koop.

Wonen in Park Centraal

Park Centraal bestaat uit circa 350 prachtige nieuwbouwwoningen in verschillende prijscategorieën. Het bijzondere aan deze wijk is dat het centrale park het hart vormt van de wijk. Het park loopt ook volledig door en daardoor liggen alle woningen in de wijk aan of in de directe omgeving van het park.

Benieuwd naar de exacte locatie van Park Centraal? Je vindt de wijk in het uiterste westen van de grootste woonwijk van Tilburg; namelijk de Reeshof. Door de ligging tussen de Reeshof en Rijen geniet je van de rust van het buitengebied gecombineerd met het stadse van de Reeshof. Binnen no-time zit je in het centrum van Tilburg en ook de snelweg is binnen een aantal minuten bereikbaar.

In de buurt zijn meerdere supermarkten, winkels, basis- en middelbare scholen, sportaccommodaties, verbindingen met het openbaar vervoer (bijvoorbeeld een treinstation) en andere voorzieningen die het wonen in Park Centraal zeer aangenaam maken.

Bekijk de website voor meer informatie over het woningaanbod.

Reageer op dit bericht