Nieuws

Jay's in Extase
Let op! Dit artikel is al 374 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Jay’s in Extase: achttien tappunten en driehonderd speciaalbieren

Voor degenen die ontroostbaar waren toen rockcafé Extase 1 mei van dit jaar de deuren sloot, hebben we goed nieuws. Het café aan de Heuvelring opent binnenkort weer, met een nieuwe naam en een nieuwe eigenaar.

In de zomer wist Brabants Dagblad al te melden dat Extase aan het eind van dit jaar weer zou openen. Donderdag 21 december is het eindelijk zover. Nieuwe eigenaar Jeroen Lammers, die in Waalwijk ook biercafé Jay’s uitbaat, heeft er zin in. “De afgelopen tijd heb ik al ontzettend veel leuke reacties gehad via Facebook.” Zijn insteek voor Jay’s in Extase, zoals de nieuwe naam wordt: de vertrouwde sfeer van Extase, maar dan in een nieuw jasje.

Bruin café

Jeroen wil van Jay’s in Extase een gezellig bruin café maken met achttien tappunten en maar liefst driehonderd speciaal bieren op fles. Naast de bierklassiekers kun je ook lokale helden bestellen, waaronder Tilburgs Kraftbier, Reuzenbier uit Moergestel of het Waalwijkse Sint Crispijn.

Op Eerste Kerstdag en met Oud en Nieuw is het nieuwe Extase nog gesloten, maar Jeroen wil zo snel mogelijk zeven dagen in de week open. Tijdens de opening op 21 december is alleen het biercafé voor in de zaak geopend, maar zoals je van Extase gewend bent, kun je er later ook bandjes komen bekijken.

Reageer op dit bericht