Nieuws

Jermaine de Wind
Let op! Dit artikel is al 1571 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Jermaine de Wind heeft nog één droom: zijn eigen boekpresentatie meemaken

Het gaat helaas slecht met de 27-jarige Jermaine de Wind uit Tilburg. Hoewel zijn behandelingen in Amerika in eerste instantie aansloegen, zijn de tumoren in zijn hoofd teruggekeerd. Jermaine ligt momenteel in een hospice in Amersfoort. 

Dit is een klap voor zijn familie, zijn vrienden en eigenlijk heel Tilburg. Het was prachtig om te zien hoe heel Tilburg zich heeft ingezet om geld in te zamelen om Jermaine’s behandeling te bekostigen. Willem II supporters haalden geld op, er werden tatoeages voor het goede doel gezet, verschillende winkeliers droegen geld af en horecagelegenheden gaven hun fooi aan Stichting Mainlife. Die zijn slecht een aantal voorbeelden van prachtige initiatieven die voor Jermaine werden gerealiseerd.

Opgeven is geen optie

Dat is het motto van de strijdvaardige Tilburger. Ook nu geeft hij nog steeds niet op en zit Jermaine vol levenslust. Zijn grote droom is om zijn eigen boekpresentatie mee te maken en het boek in de bestsellerlijst te zien staan. Dat boek, dat is er! De afgelopen maanden schreef auteur Ineke van Pelt een boek over het leven van Jermaine. Over zijn jeugd, het opgroeien in een multiculturele wijk en uiteraard ook over zijn verschrikkelijke ziekte.

De eerste honderd boeken zijn inmiddels besteld. Als er voldoende boeken worden besteld, gaat het boek op 6 september naar de drukker en wordt het boek op 18 september gepresenteerd.

Boek bestellen

Je kunt het boek vandaag nog bestellen voor de voorintekenprijs van €11,75. De winkelprijs van het boek wordt €14,50. Je kunt het boek vandaag nog pre-orderen op de website van Gianotten Printed Media.

Reageer op dit bericht