Nieuws

sunday sessions
Let op! Dit artikel is al 259 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Jeroen van der Boom, Rolf Sanchez, Glennis Grace & meer: Auberge du Bonheur organiseert Sunday Sessions

Goed nieuws voor degene die bang waren dat ze komende zomer niet konden genieten van optredens van top artiesten. Elke zondag in juli trakteert Auberge du Bonheur, in samenwerking met Brandconnection, thuisblijvers op een zinderende, zinnenprikkelende muzikale ervaring in eigen tuin: Auberge Sunday Sessions.

De allerbeste Nederlandse artiesten geven voor een select gezelschap van honderd gasten een intiem optreden. Gelijktijdig wacht de gasten een culinaire viergangenbeleving, verzorgd door cuisinier Ralph Blaakenburg van Bonheurs restaurant La Nouvelle Auberge.

Sunday Sessions trapt op 5 juli af met Jeroen van der Boom. Op de daarop volgende zondagen betreden achtereenvolgens Rolf Sanchez, O’G3NE en Glennis Grace het podium. Elke zondag zijn er twee Sessions, een lunch en een diner. Vanzelfsprekend worden alle RIVM-regels in acht genomen.

Once in a lifetime kans

Dankzij COVID-19 wordt de zomer van 2020 anders dan anders. Het zijn de ingrijpende consequenties die het virus voor de horeca en evenementenbranche heeft, die een bijzondere eventreeks als deze nu mogelijk maken. Het idee ontstond toen Tim Wijdemans, directeur van Bonheur Horeca Groep, en Niels Houtepen, eigenaar van Brandconnection, elkaar spraken over de stevige uitdagingen van de tijd.

Het enthousiasme van de betrokken artiesten, die net als alle andere branchegenoten ernstig beperkt zijn, maakte het haalbaar om in een normaal onmogelijk tijdsbestek een concept als dit op te zetten. “Het is dus echt een once-in-a-lifetime kans dat we dit nu kunnen doen. Wij maken er een fantastische beleving van. Dit worden middagen en avonden waaraan onze gasten écht voor het leven herinneringen gaan hebben,” aldus Tim. “En als het concept aanslaat, dan houden we de optie open om in augustus extra Sunday Sessions te organiseren.”

Prijzen en reserveren

Wie een plekje wil bemachtigen (er is per Session slechts plek voor 100 personen en vol is vol), betaalt voor Sunday Sessions €95,- per persoon. Dit is inclusief optreden en diner en exclusief dranken. Reserveren kan via de website van Bonheur.

De optredens nog een keertje op een rijtje:

  • Zondag 5 juli: Jeroen van der Boom
  • Zondag 12 juli: Rolf Sanchez
  • Zondag 19 juli: O’G3NE
  • Zondag 26 juli: Glennis Grace

De lunch shift start om 12:15 uur en het diner om 18:15 uur.

Voor bedrijven zijn er mogelijkheden tot het samenstellen van een maatwerkarrangement. Neem daarvoor contact op met receptie@bonheurhorecagroep.nl. Mochten de weersomstandigheden het doorgaan van Sunday Sessions verhinderen, dan wordt het event verplaatst naar een later moment. Restitutie is daarom niet mogelijk.

Reageer op dit bericht