Nieuws

haarstudio
Let op! Dit artikel is al 1551 dagen oud en wellicht niet meer relevant

John Beerens Haarstudio komt met vernieuwend concept

Tilburger John Beerens is één van Nederlands bekendste kappers. Hij is onder andere bekend van het televisieprogramma ‘John Beerens Salon Takeover’. Met zijn eigen haarstudio wil John nu next-level gaan en daarom heeft hij deze flink aangepakt. Wij spraken John over de verbouwing en het vernieuwde concept van zijn haarstudio.

Vanaf zijn vijftiende werkt John al in een kapsalon. Na drie werkgevers te hebben gehad, begon hij in 1993 op 22-jarige leeftijd zijn eigen salon. Na verschillende verbouwingen is de kapsalon, met nu maar liefst 13 stoelen, flink gegroeid. Bijzonder is dat de haarstudio na al die tijd nog steeds op dezelfde locatie zit aan de Professor Gimbrèrelaan 45; een zijstraat van de Ringbaan West. Misschien een beetje een gekke plek voor een kapsalon, omdat het is midden in een woonwijk is, maar het grote voordeel hiervan is gratis parkeergelegenheid.

Next-level met de haarstudio

Klanten uit heel het land komen John Beerens Haarstudio bezoeken. Sommige behandelingen worden hier als enige in Nederland gedaan, bijvoorbeeld een Rescue behandeling om je haren een gigantische oppepper te geven. Op het gebied van behandelingen en merken vindt John het belangrijk om up-to-date te blijven. ‘’Met de verbouwing wil ik next-level gaan, dus niet alleen op het gebied van behandelingen.’’ Voor zijn verbouwing werkt hij samen met interieurdesigner Eric Kuster, die onder andere de huisinrichting van Wesley en Yolanthe heeft verzorgd. ‘’Voor de kapsalon wil ik een zo luxe mogelijke uitstraling creëren voor een reële prijs’’, zegt John.

haarstudio

Een vernieuwend concept in Tilburg

Naast de haarstudio is John ook eigenaar van een webshop; JohnBeerens.com. De verbouwing van de haarstudio is de start voor een vernieuwend concept. Dit concept gaat online en offline verbinden. Voorheen was de haarstudio voornamelijk gericht op knippen en stylen met producten van het merk CHI. Nu zijn in de haarstudio maar liefst 16 verschillende populaire merken te vinden onder één dak, wat erg vernieuwend is in Tilburg. Als je professionele producten nodig hebt voor je haar, heeft John Beerens Haarstudio het in huis. Denk hierbij aan merken als Biosilk, Chi, Moroccanoil, Bumble and Bumble, PIMP Amsterdam, Electric Haircare en MashUp. De beste haarcosmetica liggen bij John Beerens Haarstudio op voorraad en hierbij kunnen de haarstylisten natuurlijk ook advies geven.

‘’Voor de kapsalon moet er niks veranderen, maar mensen moeten binnen kunnen lopen en moeten kunnen kiezen wat ze willen. Je komt dus niet alleen naar het kapsalon voor een haarbehandeling; je mag ook binnen komen lopen voor jouw favoriete haarproducten’’, zegt John.

haarstudio

Creating beauty

‘Creating beauty’ is wat John Beerens Haarstudio doet. Naast de kapsalon zitten er op dezelfde locatie ook nog drie schoonheidssalons. Zo biedt John Beerens Haarstudio het totaalplaatje. In al die jaren heeft John al meerdere keren verbouwd, maar nog nooit was hij zo trots op zijn haarsalon als nu. ‘’De verbouwing heeft ervoor gezorgd dat het hip en trendy is en past bij deze tijd. Als je voor bijvoorbeeld hairextensions een halve dag in de kappersstoel zit, wil je wel in een fijne omgeving zijn. Er moet iets gebeuren en te zien zijn.’’ Met deze verbouwing wil John graag de verwachtingen van zijn bezoekers waarmaken, door een plek te creëren waar ze zich compleet op hun gemak voelen.

John Beerens’ winactie

Met de verbouwing van het haarsalon is ook JohnBeerens.nl opnieuw gelanceerd. Op deze website kun je alle behandelingen vinden die John Beerens Haarstudio te bieden heeft. Daarnaast kun je op JohnBeerens.com alle topmerken beautyproducten online bestellen. Zie jij hier nou wat leuks tussen staan? Doe dan mee aan de prijsvraag en win een bon van €100,- om te besteden bij JohnBeerens.com.

 

Reageer op dit bericht