Nieuws

Let op! Dit artikel is al 617 dagen oud en wellicht niet meer relevant

John Beerens steunt Stichting Haarwensen met verhuizingsactie

Beauty webshop JohnBeerens.com is net verhuisd. Om de verhuizing extra te vieren, besloot de high-end beautyshop 10% van de aankopen van de op=op pagina te doneren aan Haarwensen. Een stichting die zich inzet voor kinderen die vanwege ziekte te maken hebben met haaruitval. Deze actie van 5 dagen leverde ruim 6000 euro op waarvan JohnBeerens.com 10% aan de stichting schonk.

Tekst: Shade Cybulkiewicz

Haarwensen

Haarwensen laat weten heel dankbaar te zijn voor deze donatie. “Mede dankzij deze donatie kunnen wij weer een haarwerk voor een ziek kindje laten maken,” laat de stichting weten. Haarwensen geeft kinderen die te maken hebben met haaruitval, de keuze uit een grote collectie haarwerken van hoge kwaliteit. Dit kunnen ze totdat ze 18 jaar zijn kosteloos krijgen. De haarwerken maken ze met echt haar. Dit haar wordt door volwassenen en kinderen aan de stichting geschonken. Door te werken met onbehandeld haar kunnen zij de mooiste haarwerken aan de kinderen schenken. En er zo voor zorgen dat ze vol zelfvertrouwen door het leven gaan.

Eigenaar van de beauty shop, John Beerens, is blij met het resultaat. Hij kijkt uit naar een toekomst met nog meer soortgelijke samenwerkingen. “Als ambassadeur van deze stichting dragen we graag waar mogelijk, een steentje bij.” Beerens is blij dat door deze actie een kindje ondanks haar/zijn haaruitval toch vol vertrouwen door het leven kan.

Reageer op dit bericht