Join & Inspire uniek ondernemersevenement

Op maandag 24 november 2014 is er een spetterend evenement in hartje Goirke, voor en door lokale ondernemers. Het doel? Ondernemers in deze historische, bijzondere buurt met elkaar in contact brengen om zo de samenwerking en verbondenheid een flinke boost te geven.

Onbekend maakt onbemind

’t Goirke is één van de meest geliefde en historische buurten van Tilburg, met een sterk industrieel textielverleden. De buurt is vooral de laatste jaren in trek bij vernieuwende ondernemers, kunstenaars, jonge ambitieuze mensen en rasechte Tilburgers en ademt daardoor een dynamische sfeer.

Maar terwijl de buurt zich steeds meer ontpopt als een trendy, upcoming area, blijken de lokale ondernemers elkaar door alle drukte soms nog nauwelijks te kennen. Omdat juist in een smeltkroes als ‘t Goirke contacten en samenwerking tot veel moois kunnen leiden, is het initiatief genomen om dit in gang te zetten.

Join & Inspire

Maanden geleden ontstond spontaan het contact tussen Forward Advocaten en E-Way Out. Nooit eerder wisten ze van elkaars bestaan en dat was reden om hierin verandering te brengen. Omdat uit samenwerking synergie kan ontstaan, júíst in een buurt als ’t Goirke waar alle factoren voor nog meer groei en bloei aanwezig zijn. Die samenwerking is ‘Join & Inspire’ genoemd.

Join & Inspire is een initiatief waarbij alle lokale ondernemers in ’t Goirke zich kunnen aansluiten. Het idee is lokale bedrijven bij elkaar te brengen tijdens een spetterend (en bovendien gratis!) evenement met eat, meet, music & more – én dat gewoon om de hoek. De opzet sluit aan bij de thema’s maatschappelijk verantwoord ondernemen. Join & Inspire gaat om ontmoeten, verbinden, elkaar (leren) kennen en gunnen. En daarmee een nóg grotere boost te geven aan de steeds groter wordende bedrijvigheid in ’t Goirke.

Uniek

Van de hapjes en drankjes tot de muzikale omlijsting en de overvolle goodiebags die bezoekers mee naar huis mogen nemen: werkelijk alles voor Join & Inspire is door de lokale ondernemers op eigen kosten geregeld. Iets wat je vandaag de dag rustig uniek kunt noemen.

Bijzondere locatie & opening

Join & Inspire wordt spectaculair geopend op een wel heel bijzondere locatie, namelijk in de St. Dionysiuskerk (in de volksmond Goirkese kerk), de op één na oudste kerk van Tilburg, aan de Goirkestraat 68. Voor de kerk de eerste keer dat zij aan zo’n evenement meewerkt. Bovendien wordt de opening wordt door verschillende ondernemers aangegrepen om op een unieke manier hun bedrijf of een nieuw concept te lanceren.

Animo

Join & Inspire is laagdrempelig en vooral informeel en dat is uniek voor dit soort evenementen. Dat er behoefte is aan het initiatief en dat het aanslaat blijkt wel uit de overweldigende animo: meer dan 60 lokale ondernemers doen inmiddels mee om het evenement tot een succes te maken en er worden meer dan 150 bezoekers verwacht.

Een datum om te onthouden

Join & Inspire is op maandag 24 november van 17.00 tot 20.00 uur in de St. Dionysiuskerk aan de Goirkestraat 68 in Tilburg. Om 17.00 uur vindt daar de spectaculaire opening plaats. Save the date!