Nieuws

Let op! Dit artikel is al 2087 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Jong Tilburg Zingt in de Stadhuisstraat

Tegenover het volwassen Tilburg Zingt staat dit jaar op Hemelvaartsdag voor de tiende maal het kleine zusje Jong Tilburg Zingt. Een kleiner en intiemere vorm van het meezingspektakel en bovenal volledig gericht op gezinnen. Voor het hele gezin en door kinderen, dat is wat Jong Tilburg Zingt kenmerkt.

Op het podium in de Stadhuisstraat krijgen de kleine Tilburgertjes vanaf 13:30 uur de kans om hun zangkwaliteiten te tonen aan het alom aanwezige publiek. Van Kinderen voor Kinderen tot aan Brandweerman Sam of een eerbetoon aan K3, de show wordt door de kids zelf bedacht! Dit allemaal onder leiding van Nol Havens.

Jong Tilburg Zingt

Er wordt soms zo enthousiast gezongen door de kinderen op en naast het podium, dat de muziek op sommige momenten ook gewoon wordt uitgezet. Als de keeltjes schor gezongen zijn (rond 17.30 uur), is het feest nog niet voorbij.  De DJ neemt het stokje gewoon over en het feest voor jong én oud gaat gewoon verder. Tevens is er gelegenheid tot een hapje in de straat voor de hongerige bezoekers.

Een mooi evenement voor het gezin, maar ook  voor opa’s, oma’s, neefjes, nichtjes, ooms, tantes en natuurlijk overige familie en vrienden. De Stadhuisstraat zorgt dat het niemand zal ontbreken tijdens deze dorstige dag. Voor de kinderen wordt er extra ranja en chips ingekocht, en staat zelf een heuse brandweerwagen met snoep en lekkerheden in de straat.

Meedoen

Ga op 14 mei vanaf 13.30 uur naar de Stadhuisstraat en geef je zoon, dochter of bekenden op om te kunnen zingen op het podium van Jong Tilburg Zingt! Er is een open inschrijving via jongtilburgzingt@ziggo.nl, de maximale leeftijd is 13 jaar.

Bekijk hier alle foto’s van Jong Tilburg Zingt 2014.

Reageer op dit bericht