Nieuws

Let op! Dit artikel is al 428 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Jongeren starten platform om verbinding te leggen tussen jonge vernieuwers

Ruud van Oeveren en Eefke van de Wouw starten het platform ‘CURIOUS’ in de Studio van Theaters Tilburg, waar op 24 januari het eerste evenement zal plaatsvinden. Ruud en Eefke willen jongeren met dezelfde idealen de kans geven elkaar te ontmoeten, elkaar te inspireren en vooral de kans geven te ondernemen. Theaters Tilburg deelt deze visie en opent haar deuren voor deze jonge vernieuwers.

Alles wat er binnen het platform gebeurd heeft te maken met het creëren van positieve impact op de wereld. Of het nu gaat om bewustwording over globale problemen, actie ondernemen of elkaar ontmoeten en elkaars overtuigingen delen.

Wierook vrienden

Ruud en Eefke werden door vrienden aan elkaar voorgesteld en noemen zichzelf ook wel ‘wierook vrienden’. “Meer als grap natuurlijk, maar vooral omdat onze vriendschap grotendeels gebaseerd is op gedeelde idealen. En omdat we allebei nogal veel wierook opstoken natuurlijk.” Door te praten en vooral te ervaren dat zij hun idealen niet kwijt konden in Brabant voelden zij dat hier een kans lag. Beide gestudeerd/studerende als trend researcher en conceptontwikkelaar zien zij uitdagingen binnen de maatschappij en zetten deze om in kansen voor vernieuwing.

CURIOUS

Tijdens de CURIOUS. evenementen, waarvan de eerste plaatsvindt op 24 januari van 19.30 tot 22.30 in de Studio van Theaters Tilburg, willen zij verbinden en vooral aanzetten tot actie. Dromen en ondernemen met een positieve impact op de wereld en haar bewoners, dat is iets waar CURIOIUS op inzet. Het eerste evenement wordt ondersteund door Dirk Groot en Lynn Zebeda, twee activisten en gamechangers die het principe van positieve impact naar een nieuw niveau brengen.

Ticketverkoop

CURIOUS. vindt plaats op woensdag 24 januari om 20:00 uur in de studiozaal van Theaters Tilburg. Tickets kosten € 4 (incl. servicetoeslag) en zijn aan te schaffen op de website of bij InfoService & Tickets, 013 543 22 20.

Reageer op dit bericht