Nieuws

DeBonk_groepsfoto
Let op! Dit artikel is al 1626 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Jongerencampagne wint De Bonk

De campagne ‘Weet je wat jij waard bent?’ van voor het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, heeft de vakprijs ‘De Bonk’ gewonnen. De Bonk is de nieuwe naam van de ‘Communicatieprijs Brabant’ een gezaghebbende prijs voor onderscheidende communicatie. De eerste ‘Bonken’ werden woensdagavond 8 januari uitgereikt door wethouder Erik de Ridder van de gemeente Tilburg tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van communicatieclub Bourgondië. 

Juryvoorzitter Pieter Hemels typeerde de campagne met twee woorden: ‘Verpletterende resultaten’. Bex*communicatie is het bureau achter de campagne. PauwR, partner van Tilburg.com, tekende voor de online advertising, die een groot aandeel had in het enorme bereik van de campagne. Nadat Bex*communicatie de juryprijs in ontvangst had genomen, werd ook de publieksprijs aan de campagne toegekend.

Pieter Voogt, managing partner van PauwR, is dolblij met de prijs om verschillende redenen: “We zijn ontzettend trots op onze bijdrage aan deze campagne, op de prachtige resultaten, op de samenwerking met de betrokken bureaus én op de opdrachtgever die het lef had om te kiezen voor deze vernieuwende vorm van campagne voeren. We hopen natuurlijk dat andere overheidsinstellingen maar ook bedrijven dit voorbeeld zullen volgen!”

Kijk voor meer informatie op de website van PauwR.

De Bonk

Reageer op dit bericht