Joop Braakhekke dol op chocoladeletters van Jamin

Joop Braakhekke:
“Je kon al aan de kleur en samenstelling zien dat de Jamin chocoladeletter de beste is”. Bron: SINT Magazine 2010

In de uitgave van het glossy magazine SINT test Joop Braakhekke jaarlijks een Sint-lekkernij. Dit jaar proefde het culinaire fenomeen chocoladeletters. Uit zijn test komt Jamin als lekkerste uit de bus.
Hierover zegt Braakhekke in het magazine: “Je kon al aan de kleur en samenstelling zien dat de Jamin-letter de beste is”.
 
Braakhekke testte zowel de melk- als de pure letter. Naast de letters van Jamin kreeg hij in zijn restaurant Le Garage onder meer de letters van Verkade en Droste voorgeschoteld. Bij zowel de pure als de melkvariant roemde Braakhekke de letters van Jamin als de lekkerste en sprak hierover zijn mening duidelijk uit. Genietend van de pure variant zegt hij in het magazine: “de beste” en “niet te zoet en met de beleving van echte chocolade, een fantastische letter”. De melkchocolade letter ontvangt evenveel lof: “echt een mooie zachte smaak en een heel mooie nasmaak”.

Waar Braakhekke over de letters van eerder genoemde merken “Bah” roept en “Dit heeft niets met chocolade te maken” en “Dit is zo godsgruwelijk”, is hij dus duidelijk zeer te spreken over de kwaliteit van de Jamin letters.

(H)eerlijke chocolade letters
Bij Jamin vind je niet alleen de lekkerste letters, maar deze zijn tevens duurzaam (UTZ CERTIFIED). Jamin zet zich namelijk in voor duurzame producten en productiemethoden. In UTZ CERTIFIED heeft Jamin een onafhankelijke partner gevonden om samen te werken naar 100% duurzame cacaoproductie. UTZ CERTIFIED traint boeren om hun kwaliteit en efficiëntie te verbeteren en dit te doen met zorg voor mens en milieu. Met hart dus voor de boeren en de cacao, en nog lekkerder voor jou!

Kijk voor alle nieuwtjes, cadeautips, foto's, extra koopmomenten, het complete Sinterklaasprogramma en meer op
www.tilburg.com/feestdagen