Nieuws

taartenmakers
Let op! Dit artikel is al 464 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Organisatie Koningsdag Tilburg op zoek naar taartenmakers

Voor Tilburgers die jarig zijn op Koningsdag is een plekje langs de route gereserveerd. En om de route nog meer aan te kleden is de organisatie van Koningsdag op zoek naar creatieve mensen uit de regio die een taart willen maken voor de jarigen die in het vak staan.

Taart voor de jarigen

Tilburgers die op 27 april jarig zijn, hebben een speciale plaats aan de route. Het vak waarin zij staan, wil de gemeente voor hun verjaardag extra mooi maken. Dus is de organisatie van Koningsdag op zoek naar feestelijk versierde taarten van piepschuim of schuimrubber, gemaakt in de regio. Maar er zijn wel een aantal spelregels voor de taarten, namelijk:

  • Gebruik oranje en rood/wit/blauw spaarzaam, omdat deze kleuren weinig opvallen naast de andere versieringen op Koningsdag;
  • De taart, versieringen en de eventuele verf moeten weersbestendig zijn;
  • De taart is ongeveer 35 cm in doorsnede en 30 tot 40 cm hoog
  • Iedere inzender mag 1 taart leveren
  • De taart moet vastgemaakt kunnen worden aan het hek

Meedoen

Ben je creatief en wil je jouw taart op Koningsdag aan de route zien? Stuur een mail met een foto van je creatie. Vergeet niet je naam, woonplaats, telefoonnummer en geboortedatum toe te voegen. Je krijgt een reactie met een adres waar je je taart kunt inleveren. Er wordt gestreefd om alle taarten te gebruiken. De persoon met het mooiste / meest originele ontwerp wint een gereserveerde plek aan de route!

Alles over Koningsdag in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de officiële route, de leukste feestjes en de mooiste foto’s van Koningsdag in Tilburg:

Reageer op dit bericht