Nieuws

hollandse glorie
Let op! Dit artikel is al 1140 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Django Wagner, Snollebollekes, John De Bever en Jeffrey Heesen op jubileumeditie Hollandse Glorie

Sporthal Dongewijk in de Reeshof zal zaterdag 24 november aanstaande voor de vijfde keer worden omgebouwd tot één groot muziekspektakel. Gezelligheid kent geen tijd, zeker niet op Hollandse Glorie. Dit jaar bestaat Hollandse Glorie alweer vijf jaar, tijd dus voor een feestje! Een extra reden voor de organisatie om deze editie extra uit te pakken met de programmering en show met effecten.

Foto: Corné Hannink

Fantastische programmering

“Dit jaar overtreffen we de editie van 2017. Django Wagner en Snollebollekes op dezelfde avond staat garant voor één groot feest. Maar ook John De Bever en Jeffrey Heesen zijn top namen. Met Jordy van den Boer komt de zomerhit van 2018 ‘Tikkie Tikkie’ naar de Reeshof en met Henry Huijsmans is altijd een feest”, aldus Niels namens de organisatie.

Meer informatie

Hollandse Glorie 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsors Edda Glas uit Tilburg en Strada Motoren uit Dongen. De kaartverkoop is vorige maand begonnen en het gaat weer hard, want er zijn nu al meer kaarten verkocht dan vorig jaar. Hollandse Glorie is jaarlijks volledig uitverkocht, dus mocht je nog willen gaan zorg dan dat je op tijd kaarten koopt.  Kaarten kosten €15,- in de voorverkoop bij Jamin Heyhoef, Café Dongewijk of via de website www.hollandse-glorie.nl.

Reageer op dit bericht