Jubileumrevue 150 jaar Orpheus in Theaters Tilburg

Koninklijke Harmonie Orpheus bestaat 150 jaar en dat wordt uitbundig en feestelijk gevierd. Het afgelopen jaar is met grote inzet en betrokkenheid gewerkt aan de totstandkoming van een prachtig jubileumprogramma, dat de organisatie vol trots op zondag 26 oktober presenteert in de Stadsschouwburg van Tilburg. Mede door de professionele inbreng van theatermaakster en regisseuse Lizet van Beek en filmregisseur Rob Vermijs zijn ze erin geslaagd een echte jubileumrevue op de planken te brengen, vol muziek, toneel en circus!

Het programma bestaat uit tien thema’s rond gebeurtenissen die elk hun stempel hebben gedrukt op 150 jaar Orpheus, vanaf het prille begin op 15 september 1864 tot op de dag van vandaag. Alle thema’s worden op pakkende wijze in beeld gebracht en ondersteund door zorgvuldig uitgekozen muziek en spel. Aan bod komen onder meer de voormalige Sociëteit Orpheus, de sinterklaasintocht die in 1901 door Orpheus in het leven werd geroepen en uitgroeide tot een traditie, en uiteraard de continue reeks muzikale successen die Orpheus op concoursen behaalde.

Behalve de leden van Orpheus zelf verlenen een aantal bijzondere gasten hun medewerking aan het jubileumprogramma. Een optreden van een prominent koor, een solistische bijdrage van trompettist en oud-Orpheuslid Martijn de Laat, circusacts, filmbeelden en grafische presentaties, het zijn stuk voor stuk ingrediënten die dit jubileumfeest tot een verrassende en onvergetelijke ervaring maken.

Orpheus is er nu al van overtuigd dat de jubileumrevue kan worden toegevoegd aan de lijst van hoogtepunten in de geschiedenis van de harmonie. Reserveer nu alvast zondag 26 oktober 15.00 uur in uw agenda. Een kaartje voor de revue kost €17,50. Er zal ongetwijfeld nog lang worden nagepraat over dit niet te missen evenement!

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.khorpheus.nl en via Theaters Tilburg.