Nieuws

jumbo foodmarkt
Let op! Dit artikel is al 769 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Jumbo Foodmarkt komt naar Stappegoor

Fans van de Jumbo Foodmarkt hoeven niet meer 30 kilometer naar het westen te rijden voor het bezoeken van hun favoriete supermarkt. Het Brabants Dagblad meldt vanmorgen dat het concept van Jumbo Supermarkten neerstrijkt op Stappegoor. 

De vestiging in Tilburg wordt de vierde in Nederland. Eerder opende Jumbo al een Foodmarkt in Breda, Amsterdam en Veghel. Consortium Stappegoor wil eind dit jaar starten met de bouw. Het doel is dat Jumbo in de loop van 2018 de deuren kan openen.

Het ziet ernaar uit dat de Foodmarkt tussen de Euroscoop en het parkeerterrein voor de Ireen Wüst IJsbaan komt te staan. Dat stuk van Stappegoor is op dit moment nog braakliggend.

Wat vind jij?

De Jumbo Foodmarkt is een aanwinst voor Tilburg

Loading ... Loading ...

Jumbo Foodmarkt

Bij Jumbo Foodmarkt staan iedere dag slagers, kaasspecialisten en chef-koks voor je klaar. Je kunt verschillende gerechten proeven en je wekelijkse boodschappen doen. In Breda vind je bijvoorbeeld de Hollandse-, Italiaanse-, Aziatische- en een Sushi- keuken. Je kunt de gerechten opeten in het Foodmarkt Café of meenemen en thuis genieten van het gerecht dat je hebt gekocht.

Reageer op dit bericht