Just Brands vestigt zich in de Heuvelstraat

December 2008 was het jaar waarin de eerste Just Brands Store zijn deuren opende. Gevestigd te Amsterdam, op een prachtige locatie in de Leidsestraat. Nu, zes jaar later, opent Just Brands zijn 11e winkel in de Heuvelstraat te Tilburg.

Unieke merkbeleving

Na zes jaar heeft Just Brands een naam opgebouwd als een bedrijf vol modebeleving die net als haar kledingmerken authenticiteit uitstraalt. De mix van stoere, geraffineerde merken met elk een unieke beleving zorgt voor een divers aanbod voor elke man. Deze week opent Just Brands met trots de 12e Store in Tilburg.

Feestelijke opening

De nieuwe Just Brands store vestigt zich in de Heuvelstraat, op de plek waar voorheen DIDI gevestigd was. De Just Brands store te Tilburg wordt het eerste filiaal in het Brabantse, een provincie die wat betreft sfeer en huisstijl perfect aansluit op de filosofie van Just Brands.

Donderdag 2 april is de dag van de grote opening. Iedereen is hierbij van harte welkom om mee te genieten van de beleving van Just Brands, festiviteiten en speciale acties.

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: Niels Geusebroek geeft een optreden voorafgaand aan de opening, worden er in totaal vijf PME Legend Commander jeans verloot en de eerste 100 bezoekers ontvangen een free gift!

Over Just Brands

Just Brands is een modebedrijf, gespecialiseerd in design, logistiek, marketing en sales en is bekend van de drie eigen merken: PME Legend, Cast Iron en Vanguard. Voor meer informatie kunt u terecht op www.justbrands.nl. Hou ook de Facebookpagina in de gaten voor actuele acties!