Nieuws

Avengers: Endgame
Let op! Dit artikel is al 250 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Kaartverkoop gestart voor langverwachte film: ‘Avengers: Endgame’

Op dinsdag 2 april om 14:00 uur is bij Pathé Tilburg de verkoop gestart voor het vierde en laatste deel uit de Avengers-reeks. De film is het vervolg op ‘Avengers: Infinity War’ uit 2018 en is de 22ste film in het Marvel Cinematic Universe.

Na de gebeurtenissen in ‘Infinity War’ hebben de superhelden een flinke tik gekregen in de strijd tegen vijand Thanos. Thanos is erin geslaagd alle Infinity Stones te bemachtigen en de helft van al het leven uit te wissen. De overlevende superhelden krijgen hulp aangeboden van onder meer Ant-Man en Captain Marvel. Samen slaan ze de handen ineen om Thanos alsnog te kunnen verslaan.

IMAX

‘Avengers: Endgame’ is de tweede Hollywoodfilm die volledig met IMAX camera’s is opgenomen. Dat betekent dat de bezoekers van de IMAX 3D-versie tot wel 26% meer beeld gepresenteerd krijgen. Met twee projectoren zorgt IMAX voor haarscherpe beelden, en in combinatie met het grootse IMAX-scherm en krachtige geluid, is het zonder twijfel de meest superieure manier om de nieuwste Marvel film te beleven.

Avengers Night

Voor de echte liefhebbers organiseert Pathé Tilburg op dinsdagavond 23 april een ‘Avengers Night’. Tijdens deze voorstelling krijg je eerst ‘Avengers: Infinity War’ te zien. Vervolgens, na een korte pauze, om middernacht als allereerste de nieuwe film ‘Endgame’ te kijken, beiden in IMAX 3D. Deze voorstelling start om 20:50 uur.

Ticketverkoop

‘Avengers: Endgame’ draait vanaf 24 april 2019 bij Pathé Tilburg. Tickets voor ‘Avengers: Endgame’ en de ‘Avengers Night’, zijn vanaf nu beschikbaar aan de kassa van Pathé Tilburg, en via de website en app.

avengers endgame

Reageer op dit bericht