Nieuws

Kaartverkoop Tilburgse Revue binnekort van start
Let op! Dit artikel is al 409 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Kaartverkoop Tilburgse Revue binnekort van start

Een theatrale aanpak? Het zit in het DNA van de Tilburgse Revue verankerd. Zaterdag 15 april wordt de start van de kaartverkoop voor de matinees van de dertiende revue de TóP 013 opgeluisterd met een heuse ‘Troonrede’. Jawel, Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en Prinses Beatrix zijn er bij. Loopt je mee over de rode loper?

Start kaartverkoop

De start van de kaartverkoop is niet alleen interessant vanwege het theatrale aspect maar ook vanwege de scherpe prijs van de matineekaarten. Een kaart kost 13 euro (exclusief servicetoeslag) en de matinees vinden plaats op zaterdag 20 en 27 januari en op zondag 28 januari in 2018.

“Een gul gebaar naar Tilburg”, zegt Productieleider Marie-Therese Blomme over de prijsstelling. “We delen ook kaarten uit. Iedere bezoeker die op deze dag kaarten koopt, krijgt een paasei en diegene die een TóP 013-wikkel heeft, krijgt een toegangskaart gratis.

TóP 013 Tilburgse Revue

Bij de start van de kaartverkoop om 12.00 uur ontbreken vanzelfsprekend ook de leden van de Eerste en Tweede Kamer niet. Tijdens de ‘Troonrede’ wordt dieper in gegaan op de inhoud van de Tilburgse Revue en wordt de cast geïntroduceerd. Blomme: “Mis deze unieke gelegenheid niet om het Koningspaar en gevolg te ontmoeten en kaarten te kopen voor 15,75 euro (13,00 + 2,75 euro) van de TóP 013 in de stad 013. Vanaf mei gaan de kaarten voor de tien avondvoorstellingen in de verkoop voor 28,75 euro.”

De TóP 013, de dertiende Tilburgse Revue, staat in januari 2018 in de Grote Zaal van Theaters Tilburg. Vernieuwing leidt naar dertien eigentijdse scenes waarin Tilburg op een bijzondere maar ook actuele wijze wordt belicht. Een kleurrijke setting, multimedia, dans en pakkende muziek zijn de TóP 013-ingrediënten. Herkenbaarheid en humor vormen in Tóp 013 als vanzelfsprekend de rode draad.

Alles over Koningsdag in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de officiële route, de leukste feestjes en de mooiste foto’s van Koningsdag in Tilburg:

Reageer op dit bericht