Nieuws

vrijwilligersprijzen
Let op! Dit artikel is al 281 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Kandidaten Tilburgse vrijwilligersprijzen bekend: stem nu!

De kandidaten voor de Vrijwilligersprijzen van 2019 zijn bekend. Voor deze prijs werden 12 organisaties en 25 vrijwilligers, waaronder 5 jongeren, voorgedragen. Uit de nominaties blijkt hoe divers vrijwilligerswerk in Tilburg is.

Wie uiteindelijk de felbegeerde prijzen gaan winnen, bepaal jij samen met de jury. Woon je in Tilburg, Berkel-Enschot of Udenhout, dan kun je tot en met 14 oktober eenmalig je stem uitbrengen op een vrijwilliger en/of vrijwilligersorganisatie die volgens jou van grote betekenis is voor onze samenleving. Verderop lees je hoe dat in zijn werk gaat.

Genomineerden

De genomineerden in de categorie ‘Vrijwilliger van het jaar 2019’ zijn Faaisa Cabdi, René Dinant en Sjef Zeebregts. Voor de titel ‘Vrijwilligersorganisatie van het jaar’ zijn genomineerd Stichting HandiCAP, Stichting Alleen op deze Aarde en Stichting Kindervakantiewerk Tilburg. De winnaar van de Jongerenvrijwilligersprijs is inmiddels ook gekozen door de jury en wordt 5 oktober bekend gemaakt.

Stemmen

Hoe breng je je stem uit? Ga naar de website www.vrijwilligerstilburg.nl of www.contourdetwern.nl. Hier staan alle genomineerden plus een uitgebreide beschrijving. De stemmen die door het publiek worden uitgebracht, tellen voor 2/3 mee in de selectie. Voor het resterende deel bepaalt een vakjury de uiteindelijke prijswinnaars.

Prijsuitreiking

Op vrijdag 25 oktober worden de vrijwilliger en de vrijwilligersorganisatie van 2019 bekend gemaakt en gehuldigd. Dit gebeurt tijdens de feestelijke prijsuitreiking, aangeboden door Interpolis en Rabobank Tilburg en omgeving. Ook de winnaar van de Jongerenvrijwilligersprijs wordt die avond in het zonnetje gezet.

 

Reageer op dit bericht