Nieuws

kermisopbouw dag 2
Let op! Dit artikel is al 184 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Kermisopbouw dag 2: werklui in de lucht, start opbouw nostalgische kermis en meer

Ook tijdens de tweede dag van de kermisopbouw stroomt de binnenstad vol met attracties, werklui, kijkmannen en -vrouwen. Wij deden weer een rondje over het kermisterrein om de vorderingen met je te delen. 

Vliegende werklieden

Wat is het toch een karwei: die kermis opbouwen. Dat levert dan ook spectaculaire beelden op. Zoals verschillende werklieden die hoog in de lucht bungelen om een achtbaan op te zetten.

kermisopbouw dag 2kermisopbouw dag 2

Extreem veel kijkmannen en -vrouwen

Zo’n spectaculaire opbouw trekt natuurlijk veel bekijks. De kermis schiet de hoogte in en dat betekent dat de hele stad volstroomt met kijkmannen en -vrouwen. Vooral op de hoek met de Heuvelring en de Spoorlaan spot je er nu veel in het wild.

kermisopbouw dag 2kermisopbouw dag 2

Start opbouw nostalgische kermis

Ook dit jaar is het Koningsplein de plek waar de nostalgische kermis neerstrijkt. Je kunt hier attracties bezoeken voor een prikkie. Van de cakewalk tot een minireuzenrad: het staat er. De opbouw van de nostalgische kermis is inmiddels begonnen.

kermisopbouw dag 2kermisopbouw dag 2

Bewoners versieren balkons

Ook een Tilburgse traditie: bewoners die aan het kermisterrein wonen die hun balkons en huizen versieren. Levert ieder jaar weer een mooi en gezellig beeld op met al die paars/roze vlaggen en knuffels.

kermisopbouw dag 2

Opbouw beachclub Heuvel begonnen

De kermis heeft dit jaar ook een beachclub. Voor ijssalon Intermezzo is de opbouw van deze beachclub inmiddels begonnen. Op de zaterdagen kun je hier onder andere genieten van optredens van Dave Roelvink.

kermisopbouw dag 2kermisopbouw dag 2

Alles over Kermis Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, alle attracties, de mooiste foto’s en alle praktische info over de Tilburgse Kermis:

Reageer op dit bericht