Nieuws

kerstbomen in tilburg
Let op! Dit artikel is al 320 dagen oud en wellicht niet meer relevant

9 plekken waar je kerstbomen in Tilburg kunt kopen

De feestmaand is aangebroken en dan mag een prachtige gedecoreerde kerstboom niet ontbreken in je woonkamer. Wil je weten waar je in Tilburg een kerstboom kunt scoren? We hebben hieronder de opties op een rijtje gezet. 

Kerstbomen in Tilburg

#1: Groenrijk Tilburg

Bij Groenrijk kun je terecht voor de mooiste kerstversiering. Zowel echte kerstbomen, kunstkerstbomen, sfeerverlichting, versiering, kerstdorpen en cadeaus zijn er te koop. Ze hebben verschillende soorten kerstbomen voor verschillende prijzen in allerlei maten.

#2: Praxis Tilburg

Ook bij Praxis hebben ze een groot assortiment aan kerstbomen en -decoratie. Van blauwsparren tot nordmann kerstbomen; bij Praxis schaf je er een aan. Uiteraard hebben ze ook meerdere kunstkerstbomen staan.

#3: Hornbach

Voor inwoners van de Reeshof is het interessant om een kerstboom aan te schaffen bij de Hornbach. Je kunt je kerstboom ook online bestellen en bij een filiaal ophalen of thuis laten bezorgen.

#4: Intratuin

In de decembermaand wordt Intratuin omgetoverd tot een magische kerstwereld waar je alles kunt kopen om je huisje klaar te stomen voor de feestdagen.

#5: Kerstboom in Tilburg

Bij Kerstboom in Tilburg kun je een kerstboom online bestellen en wordt deze bij je thuisbezorgd.

#6: Scouting Esjeeka

Bij Scouting Esjeeka verkopen ze ook dit jaar weer kerstbomen. Als je hier je kerstboom aanschaft, steun je direct de scouting. Ze hebben kerstbomen vanaf €10,-.

#7: Bloemisterij-Tuincentrum Het Wandelbos

Aan het Dillepad in Tilburg kun je natuurlijk ook terecht voor een mooie kerstboom. Vooral voor inwoners van Tilburg-West en de Reeshof is dit een goede optie.

#8: Kerstbomenverkoop aan de Wagenaarstraat

Kerstbomen Tilburg heeft dit jaar ook weer mooie kerstbomen te koop. Ze kosten €13,- per stuk.

#9: Tweedehands kunstkerstbomen

Ben je op zoek naar een kunstkerstboom? Op Marktplaats bieden een hoop Tilburgers hun kunstkerstboom aan.

Waar koop jij je kerstboom?

Staat de plek waar jij altijd tevreden je kerstboom koopt niet in dit overzicht? Zet het dan in de reactie zodat je mede-Tilburgers aan een goede kerstboom en mooi gedecoreerd huis helpt!

Reageer op dit bericht